14-Daagse kampeersafari Wildside Botswana

U maakt op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten van Botswana. Geniet van de fascinerende dierenwereld van Afrika! U maakt een mokoro tocht door de Okavango Delta, een boottocht op de Chobe Rivier en ziet het wild van dichtbij tijdens de safari’s per open safarivoertuig in Moremi, Savuti en Chobe. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen. Een avontuurlijke reis, die garant staat voor een ware ‘bush’ervaring!

Vertrekperiodes & prijzen

Vanaf per persoonprijs: € 1.790
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg - Khama (lunch/diner). Om 06.30 uur vertrek vanuit Johannesburg, U passeert Serowe, de geboorteplaats de 1ste president van Botswana. De reis gaat verder naar Khama in de Kalahari. U bezoekt de Khama Rhino Sanctuary, dit is een gebied waar de witte neushoorn wordt beschermd. U maakt hier uw eerste gamedrive door het open grasland van Malema en Serowe Pans. Overnachting op een camping met faciliteiten.

Dag 2

Programma

Khama - Maun (ontbijt/lunch). Na het ontbijt reist u naar Maun. Na het opzetten van het kamp is er tijd voor een ontspannen middag aan het zwembad. Overnachting op een camping.

Dag 3

Programma

- 4 Maun - Okavango Delta (volpension). U maakt deze dagen tochten met lokale gidsen in een Mokoro (kano) over de kanalen om vanaf het water het wild te observeren. Natuurlijk gaat u in de ochtend en middag ook te voet door dit prachtige gebied. Geniet van de adembenemende zonsondergangen. 2 nachten wild kamperen op een eiland midden in de Delta.

Dag 5

Programma

Okavango Delta - Maun (ontbijt/lunch). Vandaag rijdt u terug naar Maun. Optioneel kunt u een rondvlucht maken over de Okavango Delta (ca. USD 120). De rondvlucht dient vooraf te worden gereserveerd. Overnachting op een camping.

Dag 6

Programma

- 9: Maun – Moremi - Savuti (volpension). U brengt 4 nachten door in deze prachtige reservaten. U maakt diverse safari’s om zo de dieren te observeren. In dit park kunt u wilde honden, olifanten, nijlpaarden, buffels, leeuwen en vele andere diersoorten vinden. Niet alleen het wild maar ook de prachtige landschappen, zoals savannes, overstromingsgebieden, bossen en lagunes, laten u genieten van het echte Afrika. Het kamp wordt veelal opgezet in de nabijheid van een drinkplaats. 4 nachten wild kamperen in het Chobe National Park bij Savuti of Zwei-Zwei, een onvergetelijke ‘bush’ervaring!

Dag 10

Programma

Savuti – Chobe Rivier (volpension). Na het ontbijt rijdt u door het Chobe N.P. naar de Chobe Rivier. Dit gebied staat bekend om zijn grote kuddes olifanten, maar ook vele buffels en ander wild kunt u hier observeren. Vroeg in de morgen gaat u weer op safari om het wild te zien ontwaken. Geniet in de namiddag van een prachtige boottocht op de rivier met de vele krokodillen en nijlpaarden. Dikwijls vindt u veel wild aan de oever van de rivier. Wild kamperen in het Chobe N.P.

Dag 11

Programma

Chobe Rivier-Kasane (ontbijt/lunch). Vroeg in de morgen gaat u weer op safari om het wild te zien ontwaken. Geniet in de namiddag van een prachtige boottocht op de rivier met de vele krokodillen en nijlpaarden. Dikwijls vindt u veel wild aan de oever van de rivier. Overnachting op een camping bij Kasane.

Dag 12

Programma

Kasane – Livingstone (ontbijt). Van Kasane gaat u met de veerboot bij Kazungula naar Zambia. 2 overnachtingen aan de rand van de Zambezi Rivier, nabij Livingstone. Geniet van een spectaculaire wandeling. De volgende dag is ter vrije besteding. Een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen is uiteraard een must! Overnachting voor 2 nachten in Adventure Village Rooms.

Dag 13

Programma

Livingstone (ontbijt). Dag ter vrije besteding. Een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen is uiteraard een must! Verder kunt u gaan wildwater raften, bungeejumpen of een rondvlucht over de Victoria Falls maken ( optioneel).

Dag 14

Programma

Livingstone (ontbijt). Na het ontbijt eindigt uw reis, vol van ervaringen die u uw leven niet meer zult vergeten. U neemt afscheidt van uw nieuwe vrienden, waarmee u deze reis heeft beleefd.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vertrekdata: zondags, data op aanvraag.

Inclusief: rondreis van Johannesburg naar Livingstone per safari truck en open 4×4 voertuig, 13 kampeerovernachtingen (tent: 2,2m x 2,2m x 1,8m met matras), maaltijden volgens het reisprogramma, koffie/thee/vruchtensapjes bij het ontbijt en diner, entreegelden nationale parken en  2 Engelstalige chauffeurs/reisbegeleiders.

Exclusief: overige drankjes & maaltijden, fooien, visumkosten, optionele excursies, persoonlijke uitgaven, huur slaapzak en kussen (prijs op aanvraag).

Aantal deelnemers: min. 4, max. 12 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Extra info: bagagebeperking: max. 12 kg per persoon in zachte reistassen, fototas en handbagage.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze meehelpen in de keuken en bij de op- en afbouw van de tenten.

Indien u als alleenreizende een tent wilt delen met een andere reiziger van hetzelfde geslacht, dan vervalt de eenpersoonstoeslag.

Toeslag: USD 300 p.p. ter plaatse te voldoen aan de reisleiding.

 

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.