17-Daagse romantische Huwelijksreis Filipijnen

Tijdens deze 17-daagse huwelijksreis in het paradijs verblijft u op de meest prachtige en romantische plekken van de Filipijnen. De reis begint op Cebu en vervolgens vliegt u naar Boracay. U reist naar het prachtige Palawan en u verblijft in zowel Puerto Princesa als El Nido.

Palawan wordt gezien als één van de mooiste regio’s van de Filipijnen en tevens een van de populairste. Met de 650 kilometer lange kust omringd door azuurblauw water en hagelwitte stranden en onontdekte gebieden is het een feest om hier te reizen. Onderweg komt u nog langs verlaten stranden, kleine vissersdorpjes en grotere steden. Het eiland staat ook bekend om zijn schitterende natuur met in het centrale deel een bergketen van zo’n 1.200 meter hoog. Grote delen van regenwouden en jungles hier, zijn nog onontdekt en mede dankzij een verbod op het kappen van bomen is veel van de oorspronkelijke natuur hier nog aanwezig.

Maar dan volgt het romantische hoogtepunt van de reis. 2 overnachtingen op het afgelegen Ginto Island, behoorde tot de Linapacan Islands. Dit zijn onontdekte juweeltjes van Palawan. Kristalhelder water, onaangetaste riffen en spierwitte zandstranden wachten om ontdekt te worden! De Linapacan Islands heeft het meest heldere water in de wereld wordt wel gezegd. In de Filipijnen zijn er waarschijnlijk geen plekken waar het koraal zo kleurrijk en onaangetast is. Het toerisme staat in de kinderschoenen en is zich aan het ontwikkelen.

Bij uw reis zijn diverse, bijzondere excursie reeds inbegrepen. U kunt kiezen uit 3 categorieën hotels, A hotels zijn 3* hotels, B zijn 4* hotels en C zijn 5* hotels. Uiteraard kunt u deze reis verlengen of aanpassen aan uw persoonlijke wensen!

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Aankomst in Cebu. Na aankomst wordt u op gewacht door onze lokale agent en is de transfer naar uw accommodatie. U verblijft 3 nachten in A: Costabella Tropical Beach Hotel, B: Bluewater Maribago Resort, C: Shangri-La's Mactan Resort & Spa.

Dag 2

Programma

Cebu (ontbijt). Vanochtend gaat u tijdens een City Tour Cebu verkennen. Cebu wordt ook wel de Koninginnestad van het Zuiden genoemd. Historisch Cebu is strategisch gelegen in het centrum van de Visayas. Het is door de eeuwen heen een populair toegangspunt geweest onder handelaren. Nu is het uitgegroeid tot een bloeiende, toeristische bestemming. Tijdens de stadtour ziet u veel van zijn historische bezienswaardigheden: het Lapu-Lapu-monument, het Magellan-kruis, de Santo Nino-kerk. En Fort San Pedro gelegen in het gebied dat nu Plaza Indepedencia wordt genoemd. In de middag kunt u genieten van een heerlijk Spa Treatment in de Chi Spa van het Shangri-La Moctan Resort.

Dag 3

Programma

Cebu (ontbijt). Vanochtend gaat u naar Mactan Harbor en maakt u een boottocht van ca. 20 minuten naar Santa Rosa op Olango Island. Na een korte briefing door een wetenschappelijke gids, gaat u het reservaat verkennen. U kunt hier vele trekvogels observeren. Daarna bezoekt u een lokale gemeenschap voor een handwerk- en visdemo en u gaat kokoswijn proeven. Onderweg wordt er genoten van een lokale lunch. Het is ook mogelijk om te snorkelen in het beschermde natuurreservaat.

Dag 4

Programma

Cebu - Boracay (ontbijt). In de loop van de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. U vliegt van Cebu naar Boracay. Na aankomst wordt u naar uw accommodatie gebracht. U verblijft 3 nachten in A: Boracay Tropics Resort, B: Coast Boracay, C: Discovery Shores.

Dag 5

Programma

Boracay (ontbijt). Vandaag maakt u de Hacienda Maria Tour. Een eco-toeristische bestemming in Buruanga. Deze beslaat 14 hectare pure, ongerepte schoonheid van de natuur. In 2 verschillende grotten kunt u de prachtige vormen van stalagmieten en stalactieten zien. Vervolgens kunt u in een grote kom stappen voor een heerlijk warm bad met o.a. diverse kruiden. U kunt diverse smaken kokoswijn proeven gemaakt door locals. Tenslotte geniet u van een heerlijke maaltijd uit de lokale keuken. Tijdens deze maaltijd heeft u adembenemend zicht op de watervallen.

Dag 6

Programma

Boracay (ontbijt). Vandaag kunt u heerlijk relaxen of genieten van dat alles wat Boracay heeft te bieden. U kunt optioneel ook een Island Hopping Tour gaan maken. Het eiland herbergt meer dan een dozijn onbekende stranden, turquoise wateren en kleurrijke koraalriffen! Deze boottocht omvat een aantal stops op een aantal fantastische plekken in Boracay, waar u kunt snorkelen en zwemmen. U stopt o.a. bij Coral Garden, Balinghai Wall en Puka Beach. Aan het eind van de middag gaat u een romantische Boracay Sunset Cruise maken op een privé jacht. Een zonsondergang was nog nooit zo romantisch. U kunt heerlijk zwemmen in het kristalheldere water, probeer eens paddleboarden en ontdek het gevarieerde onderwaterleven en de kleurrijke koraalriffen onder u U zeilt ca. 60 tot de zon ondergaat. Geniet van dit prachtige moment terwijl u geniet van elkaars gezelschap.

Dag 7

Programma

Boracay - Puerto Princesa (ontbijt). Vroeg op voor de transfer naar de luchthaven. U vliegt vandaag naar Puerto Princesa via Manila. Aan het eind van de middag komt u aan in uw accommodatie. U verblijft 3 nachten in A: Hibiscus Garden, B: Canvas Boutique Hotel, C: Daluyan Beach and Mountain Resort.

Dag 8

Programma

Puerto Princesa (ontbijt). Vandaag gaat u de stad verkennen. Ontdek de verhalen van de stad op een tricycle, een lokaal vervoermiddel. Bezoek het Palawan Museum in het Mendoza-park ga verder naar Plaza Cuartel, de prachtige kathedraal van de Immaculate Concepcion en het Palawan Wildlife Rescue and Conservation Centre. Bekijk de Iwahig Prison and Penal Farm, een gevangenis zonder muren en u stopt bij de Palaweño-brouwerij om lokale ambachtelijke bieren te proeven. Rest van de middag is ter vrije besteding.

Dag 9

Programma

Puerto Princesa (ontbijt). Vroeg op. U wordt opgehaald voor de Underground River Tour. Onder de 1028 m hoge St. Paul Mountain ligt de Underground River, naar verluidt de langste ter wereld. Vanaf de ingang van het park kunt u de rivier verkennen met kleine kano's die worden gepeddeld door parkgidsen. Een paar meter verder in de grot is het pikdonker. Hier leven o.a. vleermuizen, krabbetjes, zoetwatergarnalen en vissen. Stroomopwaarts vaart u door enorme, koepelvormige ruimtes van wel 12 m breed en 15 m hoog. Terug naar Sabang loopt u het 5 kilometer lange pad, ook wel bekend als de Monkey Trail of Jungle Trail. Het heeft een vrij steile klim die door overwoekerd bos en karstkalksteen gaat. Een uniek belevenis. Rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 10

Programma

Puerto Princesa - El Nido (ontbijt). Vandaag is de transfer naar El Nido. Een rit via de weg van circa 5-6 uur. Palawan wordt gezien als één van de mooiste regio’s van de Filipijnen en tevens een van de populairste. Met de 650 kilometer lange kust omringd door azuurblauw water en hagelwitte stranden en onontdekte gebieden is het een feest om hier te reizen. Onderweg komt u nog langs verlaten stranden, kleine vissersdorpjes en grotere steden. Het eiland staat ook bekend om zijn schitterende natuur met in het centrale deel een bergketen van zo’n 1.200 meter hoog. Grote delen van regenwouden en jungles hier, zijn nog onontdekt en mede dankzij een verbod op het kappen van bomen is veel van de oorspronkelijke natuur hier nog aanwezig. U verblijft 1 nacht in A: Casa Kalaw, B: Seda Lio of Miniloc Island Resort, C: Pandan Villas of Pangulasian Island Resort.

Dag 11

Programma

El Nido - Linapacan Islands - Ginto Island (ontbijt, lunch en diner). Na het ontbijt is de transfer naar Dipnay Port. Hier stapt u aan boord van een outigger boot en vaart u in ca. 4 uur langs de Linapacan Islands. U ziet en bezoekt o.a. Matransing, Pikal, Kakayatan, Manligad, Cagdanao en nog veel meer eilanden. Onderweg gebruikt u de lunch en is er tijd om te snorkelen. U verblijft 2 nachten op het romantische, afgelegen Ginto Island. U slaapt in een tent van gaas onder de sterrenhemel met het ruizen van de zee op de achtergrond. De faciliteiten en maaltijden zijn eenvoudig. Afhankelijk van het weer kunnen er 's nachts vreugdevuren worden gemaakt. 2 overnachtingen in Camp Linapacan.

Dag 12

Programma

Ginto Island (volpension). Vandaag staat in het teken van zon, zee en zand terwijl u de omliggende eilanden verkent, snorkelt over de levendigste riffen, zwemt vanaf de rustigste stranden of gewoon luiert onder de zon. De vaarroute staat nog niet vast. De lokale gidsen en bootmannen zullen suggesties doen, maar u bent degene die de dag bepaald.

Dag 13

Programma

Ginto Island - El Nido (ontbijt en lunch). Helaas uw verblijf op dit prachtige eiland is voorbij. Na het ontbijt is de boottransfer terug naar Dipnay Port. De lunch gebruikt u aan boord. Vervolgens wordt u naar de Lio Jetty gebracht voor de boottransfer (ca. 45 min.) naar uw accommodatie. U verblijft 3 nachten in A: Casa Kalaw, B: Seda Lio of Miniloc Island Resort, C: Pandan Villas of Pangulasian Island Resort.

Dag 14

Programma

- 15 El Nido (ontbijt). Deze 2 dagen zijn ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie gelegen bij Lio Beach. Natuurlijk kunt u ook nog de prachtige omgeving gaan verkennen. El Nido is de toegangspoort tot de Bacuit Archipel. Welkom in het paradijs! Heel veel witte zandstranden, lagunes, blauw/groen water, karst-gebergten, prachtige snorkelplekjes en ga zo maar door! De Bacuit Archipel is dé plek om de verschillende eilandjes te gaan verkennen.

Dag 16

Programma

El Nido - Cebu (ontbijt) Na het ontbijt is de transfer naar de luchthaven. U vliegt vandaag naar Cebu. Na aankomst is de transfer naar uw accommodatie. U verblijft 1 nacht in A: Costabella Tropical Beach Hotel, B: Bluewater Maribago Resort, C: Shangri-La's Mactan Resort & Spa.

Dag 17

Programma

Cebu (ontbijt). Helaas, tijd om naar huis te gaan. Vandaag is de transfer naar de luchthaven. Uw bijzondere reis is ten einde.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief

Overnachtingen op basis van ontbijt in de gekozen categorie. Verblijf op Ginto/Linacapan Island is op basis van volpension. Genoemde transfers, genoemde binnenlands vluchten (Cebu-Boracay / Boracay-Puerto Princesa / El Nido-Cebu). Genoemde excursies zijn privé begeleid door lokale, Engelssprekende gidsen, een Spa behandeling voor 2 in Chi (Shangri-La Moctan) en de Boracay Sunset Cruise zijn inbegrepen.

Exclusief

Internationale vlucht, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, drankjes en optionele activiteiten

Opmerking

Categorie A hotels zijn 3* hotels, categorie B zijn 4* hotels en categorie C zijn 5* hotels.

Het was een onvergetelijke reis!

Privé rondreis Madagascar:

Het was een onvergetelijke reis! We hadden een super gids en een hele fijne chauffeur. Over de accommodaties waren we zeer tevreden, Le Grenat vonden we het minst. Tsara camp was helemaal geweldig. Bij Ifaty hebben we een boottocht gemaakt met een motorboot en diverse walvissen gezien. Madagascar is echt een prachtig land, schitterende natuur en hele vriendelijke mensen! Bedankt voor het regelen van deze prachtige reis.

Familie Schotman Maasdam
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.