7-Daagse Nieuw-Zeeland Sky Safari

Vlieg in uw eigen vliegtuig, met privé piloot. Beeldt u zich eens in: een land verkennen vanuit de lucht, in uw eigen vliegtuig, met een privé piloot! Onze Nieuw-Zeeland Sky Safari is werkelijk een magische ervaring. Een Sky Safari is als een rondrit, maar dan zonder auto en zonder wegen. U gaat waar u wilt en ziet waar u van droomde. Heeft u nog vlieguren nodig voor uw brevet? Deze excursie is ontworpen voor piloten, toekomstige piloten en niet piloten. U bent in controle, onder de getrainde ogen van uw instructeur of u ontspant zich en laat uw piloot het werk doen, terwijl u geniet van het schitterende uitzicht vanuit de lucht. U overnacht in de wereldberoemde wijnlanden van Marlborough, laat u verrassen door de uitzichten op het meer in Queenstown en geniet van de bulderende golven van Southern Beach in Dunedin. Ontdek de spectaculaire landschappen van het Zuidereiland vanuit de lucht en op de grond.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Christchurch. Ontvangst op de luchthaven van Christchurch en transfer naar uw accommodatie. U kunt vandaag Christchurch verkennen. Overnachting in de Clearview Lodge B&B.

Dag 2

Programma

Christchurch – Wellington – Blenheim (ontbijt en diner). Transfer naar de luchthaven van Christchurch. U maakt kennis met uw piloot/gids van Air Canterbury. Na de briefing begint de tour. U reist naar het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, met als doel de hoofdstad Wellington. U steekt Cook Strait over, dat het Noordereiland van het Zuidereiland scheidt. Na aankomst maakt u een korte stadstour langs het parlementsgebouw en andere bezienswaardigheden. Met een bezoek aan het imponerende Nationale Museum Te Papa, gevolgd door een lunch in het Museum Café, sluit u uw introductie aan deze innemende stad af. U keert terug in de richting van het Zuidereiland en vliegt over één van de meest spectaculaire landschappen van Nieuw-Zeeland, de Marlborough Sounds. Vanaf de fjorden gaat u naar het wereldberoemde Abel Tasman National Park. U ziet de schitterende gouden stranden, die grenzen aan beboste heuvels. Dit nationale park is één van de meest geliefde wandelplekken van Nieuw-Zeeland. De laatste bestemming van vandaag is Blenheim, de ‘Sunshine Capital’. De gunstige ligging met veel zonuren en een lange rijpperiode, zorgen ervoor dat de wijngaarden in dit district meedoen in de voorhoede van de internationale wijnindustrie. Overnachting in het Marlborough Vintners Hotel.

Dag 3

Programma

Blenheim - West Coast – Queenstown (ontbijt). We raden voor vanmorgen een rondleiding op één van de vele wijngaarden aan. Dan vliegt u verder naar de ruwe West Coast, een dunbevolkt gebied tussen de Tasman Sea en de zuidelijke Alpen. De combinatie van de wilde oceaan, heuvels met exotische inheemse begroeiing, hoge bergen en gletsjers is absoluut uniek. U vindt hier overblijfselen uit de ijstijd. Nergens ter wereld zijn gletsjers zo makkelijk bereikbaar voor wandelaars en bergbeklimmers. Ze beslaan bijna de helft van het Aoraki/Mount Cook National Park. De meest bekende gletsjers in Nieuw-Zeeland zijn de Fox en Franz Josef gletsjers aan de westkust van het Zuidereiland. Via de gletsjers vliegt u naar Haast, het begin van de Haast Pass. Via Lake Wanaka bereikt u Queenstown. Geniet van een heerlijk diner in één van de vele restaurants en maak een wandeling langs Lake Wakatipu. Overnachting in het St. Moritz Hotel.

Dag 4

Programma

Queenstown – Dunedin (ontbijt). De ochtend is ter vrije besteding. U kunt kiezen uit een grote variëteit aan activiteiten, zoals bungeejumpen van één van de bruggen of met een jetboat varen op de Shotover River. Queenstown staat niet voor niets bekend als de ‘avonturen hoofdstad van de wereld’! Uw gids kan u van dienst zijn bij het regelen van de activiteiten. U kunt ook heerlijk ontspannen genieten in deze prachtige omgeving. U vliegt verder en ziet een totaal andere landschap van Central Otago. De bruine heuvels zijn bedekt met polgras. Ze zijn op hun eigen manier schitterend en hebben menig schilder geïnspireerd. U landt in Dunedin, de meest zuidelijk gelegen stad van Nieuw-Zeeland. 2 overnachtingen in het St. Clair Hotel.

Dag 5

Programma

Dunedin – Stewart Island - Dunedin (ontbijt). Afhankelijk van het weer zijn er vandaag twee opties. De eerste optie is Steward Island, het derde en meest zuidelijk gelegen eiland en een schuilplek voor inheemse vogels. Voor iedere reiziger, met name voor vogelaars en plantenliefhebbers, is het natuurreservaat Ulva Island een waar paradijs. Uw gids kan een uitstekende, leerzame excursie voor u organiseren. Geniet van een ontspannen wandeling door de oerbossen, het wonderbaarlijke vogelgezang en kom oog in oog met zeldzame en bedreigde vogels en vogels die uitsluitend op Steward Island leven. De tweede optie is een bezoek aan een bedrijf in Mandeville, dat zich specialiseert in de restauratie van de Havilland en oude vliegtuigen. Mandeville is de thuishaven van veel vintage vliegtuigen, die worden onderhouden door de Croydon Aviation Heritage Trust. Er is gelegenheid tot het maken van een rondvlucht.

Dag 6

Programma

Dunedin – Mount Cook – Christchurch (ontbijt). Na vertrek uit Dunedin keert u terug richting de zuidelijke Alpen. Uw eerste doel is Aoraki/Mount Cook, de hoogste berg in Nieuw-Zeeland. De berg ligt in de zuidelijke Alpen, de bergketen die over de hele lengte van het Zuidereiland loopt. Het is een beroemde toeristentrekpleister en met 3.745 m. hoogte een favoriete uitdaging voor bergbeklimmers. Mount Cook is oogverblindend, maar er zijn nog 27 bergen met hoogten boven de 3.050 m. en honderden anderen die die hoogte ook bijna bereiken. Samen vormen ze de befaamde zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. De Mount Cook Ski Planes staan garant voor de meest spectaculaire alpine rondvluchten ter wereld. Het vliegtuig neemt u van Mount Cook Airport direct naar het hart van de zuidelijke Alpen met Mount Cook en de Tasman Glacier, één van de langste gletsjers ter wereld. Na een ontzagwekkende vlucht over dit adembenemende landschap, landt u met het van ski’s voorziene vliegtuig op één van de gletsjers in het Mount Cook of Westland National Park. U stapt uit op de gletsjer. Bergbeklimmers zouden er uren, zo niet dagen, over doen om deze plek te bereiken. U ervaart de natuurlijke stilte van de bergen, slechts af en toe onderbroken door een lawine of geluiden van de bewegende gletsjer. Geniet tijdens de terugvlucht van het spectaculaire uitzicht op de met sneeuw bedekte gletsjer. U vliegt terug langs de andere kant van de vallei. Deze vlucht is optioneel en uiteraard afhankelijk van het weer. U verlaat Mount Cook Village en keert via Lake Tekapo terug naar Christchurch voor de overnachting. Hiermee wordt de spectaculaire Sky Safari afgesloten. Overnachting in de Clearview  Lodge B&B.

Dag 7

Programma

Christchurch (ontbijt). Transfer naar de luchthaven.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Meet & greet bij aankomst in Christchurch en transfer naar de accommodatie, overnachtingen in exclusieve 4-5 sterrenhotels, genoemde maaltijden, koffie/thee/water bij de maaltijden, vliegtuig (Piper Archer, Piper Warrior of gelijkwaardig) met piloot/instructeur, 15 vlieguren ‘Point to Point’, transfers luchthaven / hotel / luchthaven op overnachtingsplaatsen (per taxi in Blenheim & Queenstown en huurauto in Dunedin) en uitgebreide routebeschrijvingen.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige drankjes, overige maaltijden en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon bij 2 personen als passagier of als piloot.

Vertrek: dagelijks

Voor deze reis gelden speciale voorwaarden (op aanvraag beschikbaar).

 

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.