8-Daagse Bush & Relax reis door Zuid-Afrika & Mozambique

Deze reis neemt u mee naar een indrukwekkend wildreservaat in Zuid-Afrika en het adembenemende strand aan de oostkust van Mozambique. Een perfecte combinatie van avontuurlijke safari’s en een verblijf in het tropische paradijs met de keus aan snorkelen, duiken, vissen en relaxen aan de hagelwitte zandstranden.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg – Skukuza - Sabi Sands (lunch/diner). U vliegt van Johannesburg naar Skukuza Airport met vertrek om 10.00 uur en aankomst 11.00 uur. Vervolgens is de transfer naar de Umkumbe Safari Lodge. Hier maakt u in de namiddag uw eerste safari. Per open landrover en onder ervaren begeleiding van een chauffeur en tracker gaat u op zoek naar het vele wild. Een onvergetelijke ervaring! 3 overnachtingen in Umkumbe Safari Lodge op basis van volpension en 2 safariactiviteiten per overnachting (Superior Room).

Dag 2

Programma

- 3: Sabi Sands (volpension). Deze dagen brengt u door in dit prachtige park. ’s Morgens vroeg op om de natuur en de dieren te zien ontwaken en na de koffie en thee wederom op safari. Het Reserve biedt uitstekende mogelijkheden om het wild van nabij te observeren. Er komen hier heel veel verschillende soorten zoogdieren voor, waaronder de ‘Big Five’ – de olifant, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de buffel. Ook bedreigde diersoorten zoals de wilde hond en de cheetah komen hier voor. Omdat er geen hekken zijn rond het Greater Kruger Park kan het wild vrij migreren. Sabi Sands Game Reserve staat bekend vanwege haar grote kans om luipaarden te observeren.

Dag 4

Programma

Sabi Sands – Nelspruit Airport – Maputo- Vilanculos (ontbijt). Vandaag volgt de transfer naar Nelspruit Aiport en vliegt u van Nelspruit naar Maputo om 11.45 uur met aankomst om 12.55 uur, vervolgens volgt de transfer naar de Vilanculos Beach Lodge. 4 overnachtingen in de Vilanculos Beach Lodge (Luxury Bungalow).

Dag 5

Programma

-7: Vilanculos (ontbijt). Dagen ter vrije besteding. Ervaar het lokale dorpsleven met een bezoek aan de stad, een school, de markt en ook een lunch bij de lokale bevolking. U kunt ook u gaan varen op een traditionele dhow, op zoek naar de perfecte Mozambikaanse zonsondergang. U kunt ook heerlijk gaan relaxen , snorkelen of duiken bij de Lodge.

Dag 8

Programma

Vilanculos – Johannesburg. Helaas alweer de laatste dag in Mozambique, vandaag volgt de transfer naar Vilanculos airport. U vliegt van Vilanculos naar Johannesburg met vertrek om 13.45 uur. Aankomst Johannesburg 15.30 uur.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

rondreis van Johannesburg naar Vilanculos, transfers, overnachtingen, maaltijden volgens programma en gamedrives in het Reserve.

Exclusief:

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, optionele excursies, overige drankjes & maaltijden, fooien en visumkosten.

Toeslag:

  • In plaats van in Umkumbe Safari Lodge kunt u ook in Rhino Post Safari Lodge verblijven. De toeslag is Euro 315 per persoon.
  • In plaats van in Umkumbe Safari Lodge kunt u ook in de Nottens Bush Camp verblijven. De toeslag is Euro 595 per persoon.
  • In plaats van in de Vilanculos Beach Lodge (logies/ontbijt) kunt u ook in de Asdunas Lodge op basis van Fully Inclusive verblijven. De toeslag is Euro 325 per persoon.
  • In plaats van in de Vilanculos Beach Lodge (logies/ontbijt) kunt u ook in de Dugong Beach Lodge op basis van volpension verblijven. De toeslag is Euro 975 per persoon.
  • In plaats van in de Vilanculos Beach Lodge (logies/ontbijt) kunt u ook in Villa Santorini op basis Fully Inclusive verblijven. De toeslag is Euro 1.155 per persoon.
  • In plaats van in de Vilanculos Beach Lodge (logies/ontbijt) kunt u ook in de Azura Benguerra Lodge verblijven. De toeslag is Euro 2.875 per persoon, inclusief helikopter transfer Vilanculos-Benguerra v.v.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.