9-Daagse groepsreis “De Gouden Route”

Deze reis is geschikt voor diegene die niet zoveel tijd hebben en alleen een aantal hoogtepunten van Japan willen zien en beleven. Deze reis is een georganiseerde groepsreis. Afhankelijk van het aantal deelnemers reist u in een bus, minibus of auto. Maar ook maakt u gebruikt van de bekende hogesnelheidstrein van Japan, de Shinkansen. U bezoekt Tokyo, de bruisende hoofdstad. U maakt o.a. een cruise op Lake Ashi bij Hakone. U bezoekt diverse tempels en Shirne in Kyoto. En u bezoekt ook het indrukwekkende Peace Memorial in Hiroshima. Kortom, een relatief korte maar veelzijdige reis.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Welkom in Tokyo. Na aankomst is de transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen in Shiba Park Hotel.

Dag 2

Programma

Tokyo. De eerste kennismaking met deze wereldstad. Vanochtend vroeg maakt u een citytour. U gaat op eigen gelegenheid naar Tokyo Station Marunouchi South Entrance of Kyobashi Edogrand. Hier stapt u in de bus. U ziet o.a. het Imperial Palace en de Tokyo Tower. Maar ook de Senso-ji Temple & Nakamise Shopping Street gaat u zien. De middag is ter vrije besteding om deze bruisende stad te ontdekken. Bezoek de wolkenkrabbers van Shinjuku. Bezichtigt u het Meiji heiligdom. Aansluitend mengt u zich onder de gelovigen in de Kannon Tempel. De weg in het tempelcomplex leidt door de drukke winkelstraat Nakamise Dori en door de Donderpoort met zijn 750 kilo zware lantaarn. Ervaar tijdens een rit met de metro hoe efficiënt het openbaar vervoer van Tokyo is en ga naar de gerenommeerde winkelwijk Ginza.

Dag 3

Programma

Tokyo - Nikko. Vandaag gaat u Nikko bezoeken. Nikko ligt 150 km ten noorden van Tokyo en vormt een cultureel hoogtepunt van uw reis. Te midden van het fraaie landschap van het Nikko National Park wandelt u door een uitgestrekt complex met tempels en heiligdommen (Unesco Werelderfgoed) in een bergachtige omgeving. U ziet o.a. de Toshogu Shrine. Dit is zonder meer de belangrijkste bezienswaardigheid van Nikko. U gebruikt een Japanese Style Lunch. U bezoekt o.a. ook de Kegon-watervallen, die tot de grootste watervallen van Japan wordt gerekend en Lake Chuzenji, een schilderachtig meer met een omtrek van ongeveer 25 km en een diepte van 163 m, ongeveer 20.000 jaar geleden ontstaan ​​door een uitbarsting van Mt. Nantai die de vallei blokkeerde. Er zal een tussenstop zijn op de Hanyu Parking Area, die de sfeer in Edo-stijl reproduceert. Bekijk de prachtige bouwwerken en beroemde, lang gevestigde winkels die dateren uit de Edo-periode en geniet van het kopen van souvenirs. U wordt aan het eind van de dag afgezet bij Shinjuku Station, West Exit.

Dag 4

Programma

Tokyo - Mt Fuji - Hakone. Vroeg vertrek vanaf Keio Plaza Hotel Tokyo (Shinjuku). Vandaag reist u aan boord van een luxe touringcar naar Mt Fuji. De reis gaat naar halverwege de berg, naar het 5e station van Mt Fuji (hoogte 2305 m.) Onderweg kunt u geniet van de prachtige landschappen. Onderweg heeft u een lunch in Japanese Style. Vervolgens maakt u een cruise op het Ashi-meer. Met de kabelbaan gaat u naar Mt Komagatake voor een prachtig uitzicht op Hakone National Park. Aan het eind van de middag komt u aan in Hakone. Overnachting in het Yumoto Fujiya Hotel.

Dag 5

Programma

Hakone - Kyoto. U laat Hakone en Mt Fuji achter u. Transfer naar Odawara Station. Hier stapt u op de Shinkansen (hogesnelheidstrein) naar Kyoto via Yokohama. Hier heeft u een lunch. Na de lunch bezoekt u Nara. U ziet o.a. de Todaiji-tempel met de Grote Boeddha. Voer de tamme herten in het Nara Park en bewonder de lantaarns bij Kasuga Shrine, Nara Nagomikan voordat u terugkeert naar Kyoto. 4 overnachtingen in het Karasuma Kyoto Hotel.

Dag 6

Programma

Kyoto. Vandaag maakt u de hele dag een Kyoto sightseeingtour. U bezoekt o.a. het raadselachtige Nijo Castle, het Golden Pavilion en Kyoto Imperial Palace. U gebruikt een Japanese Style lunch. In de middag bezoekt u Fushimi Inari Taisha Shrine en Sanjusangendo. U heeft een panoramisch uitzicht over heel Kyoto bij de Kiyomizu Temple.

Dag 7

Programma

Kyoto - Hiroshima - Kyoto. Transfer naar het Kyoto Station. Hier stapt u aan boord van de Shinkansen naar Hiroshima. Vervolgens met de ferry naar het eiland Miyajima. Hier ziet u o.a. de Itsukushima Shrine en Torii Poort. U gaat terug naar Hiroshima en u bezoekt hier het Peace Memorial Park en de A-Bomb Dome. Vervolgens reist u met de Shinkansen weer terug naar Kyoto.

Dag 8

Programma

Kyoto - Tokyo. Vandaag kunt u op eigen gelegenheid Kyoto nog gaan verkennen. Kyoto is niet alleen bijna 1000 jaar de hoofdstad geweest, maar ook de vestigingsplaats van vele Boeddhistische sektes. De stad staat in Japan ook wel bekend als de culturele hoofdstad. Er zijn ontelbare bezienswaardigheden te vinden uit een ver verleden toen Kyoto nog de keizerlijke hoofdstad van Japan was. De wijk Gion in Kyoto is een van de meest bekende wijken van heel Japan. Hier werken en wonen de geisha. De historische huizen van de wijk zijn goed bewaard gebleven en u proeft er nog steeds de mysterie van de wondere wereld van de geisha. Gion ontstond in de middeleeuwen aan de voet van Yasaka Jinja als wijk waar reizigers en pelgrims verbleven. De geisha waren de entertainer. Door de eeuwen heen werd het entertainment steeds exclusiever. Om ca. 18.00 gaat de Shinkansen van Kyoto Station terug naar Tokyo. Aansluiten transfer naar uw hotel. Overnachting in Shiba Park Hotel.

Dag 9

Programma

Tokyo. Aan het eind van de ochtend dient u uw kamer te verlaten. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht. Einde arrangement.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief

Genoemde overnachtingen in middenklasse hotels, genoemde lunches op dag 3/4/5/6, rondreis volgens programma.

Exclusief

Vliegreis, overige maaltijden, drankjes, fooien, persoonlijke uitgaven en optionele excursies,

Opmerking

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Minimum aantal deelnemers is 2.

Vertrekdata op aanvraag. Vertrek op zondag en donderdag in oktober, november en december 2021.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.