Home >  Accommodaties

Accommodaties

Sol de Oro Suite Hotel

Lima het hotel is voorzien van een restaurant, bar, business center, fitnessruimte, sauna en zwembad.
 v.a. € 51
Data, types en prijzen
La Hacienda Bahia Paracas

Paracas La Hacienda Bahia beschikt over een lagune-vormig buitenzwembad met parasols en ligbedden. Het restaurant serveert een veelvoud van traditionele Peruaanse gerechten. In het wellness center van het hotel kunt u zich laten verwennen.
 v.a. € 82
Data, types en prijzen
Casa Andina Private Collection Miraflores

Lima het hotel combineert kunstwerken van lokale kunstenaars met antieke stukken uit de koloniale tijd. Daardoor ontstaat een bijzondere sfeer. Het hotel beschikt over een restaurant, lobby, bar, fitnessruimte, sauna, binnenzwembad en een cafetaria.
 v.a. € 81
Data, types en prijzen
Refugio Vinak - Reichraming

Santiago de Vinak De zeer comfortabele en gezellige refugio is in landelijke bouwstijl uit hout en steen gebouwd en ligt harmonisch in het landschap. De kamers en de lounge zijn uitnodigend en warm ingericht. De lodge zelf ligt in een mooi aangelegde tuin. Daarin vindt u een verwarmde jacuzzi en hangmatten. In het restaurant met glazen wanden heeft u een fantastisch uitzicht en worden er moderne en veelzijdige gerechten uit de Andes geserveerd.
 v.a. € 108
Data, types en prijzen
Casa Andina Select Miraflores

Lima het moderne hotel is voorzien van een restaurant, lounge, terras met jacuzzi, spa, fitnessruimte en gratis internettoegang.
 v.a. € 47
Data, types en prijzen
Pagina 1 van 1