Home >  Accommodaties

Accommodaties

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Motu Akitua tot het resort behoort 1 restaurant, 1 Bar & Grill aan het zwembad. De Polynesische Spa zorgt voor uw lichamelijk welzijn. Fitness, snorkeluitrusting en kajaks kunnen kosteloos worden gebruikt. Fietsen zijn te huur. Wifi, lounge. Kinderen zijn welkom. Activiteiten ter plaatse.
 v.a. € 252
Data, types en prijzen
The St. Regis Bora Bora Resort

Motu Omee, Bora Bora lagune de 3 restaurants in het hotel weten met hun hoogstaande keuken alle gasten te bekoren. Helikopterplatform en winkels ter plaatse. Wifi tegen betaling. De 1.208 m² grote Miri Miri Spa, met fantastische uitzichten op het zwembad en het fitnesscentrum bieden ontspanning en zorgen voor het lichamelijke welzijn. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er de St. Regis Kids Creativity Club. Het ruime activiteitenaanbod omvat kosteloos tennis, biljart, kajakken, kanovaren en snorkelen.
 v.a. € 384
Data, types en prijzen
Constance Lémuria Hotel

 v.a. € 296
Data, types en prijzen
Constance Ephelia Resort

Port Launay de accommodatie beschikt in totaal over 6 zwembaden, waarvan er 4 zijn gegroepeerd rond de junior suites. Op het zuidelijke strand zijn 3 restaurants met internationale keuken, mediterrane specialiteiten en een à la carte restaurant. Op het noordelijke strand zijn 2 restaurants met Franse en Aziatische keuken en een restaurant gespecialiseerd in visgerechten. De Spa Village heeft 18 behandelkamers in een meer dan 5000 m² groot gebied. Er zijn boetiekjes en winkels. Voor sportliefhebbers zijn er 4 tennisbanen, een fitnesscentrum, squash en niet-gemotoriseerde watersporten beschikbaar.
 v.a. € 263
Data, types en prijzen
Pagina 1 van 1