Home >  Accommodaties

Accommodaties

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Motu Akitua tot het resort behoort 1 restaurant, 1 Bar & Grill aan het zwembad. De Polynesische Spa zorgt voor uw lichamelijk welzijn. Fitness, snorkeluitrusting en kajaks kunnen kosteloos worden gebruikt. Fietsen zijn te huur. Wifi, lounge. Kinderen zijn welkom. Activiteiten ter plaatse.
 v.a. € 252
Data, types en prijzen
The St. Regis Bora Bora Resort

Motu Omee, Bora Bora lagune de 3 restaurants in het hotel weten met hun hoogstaande keuken alle gasten te bekoren. Helikopterplatform en winkels ter plaatse. Wifi tegen betaling. De 1.208 m² grote Miri Miri Spa, met fantastische uitzichten op het zwembad en het fitnesscentrum bieden ontspanning en zorgen voor het lichamelijke welzijn. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er de St. Regis Kids Creativity Club. Het ruime activiteitenaanbod omvat kosteloos tennis, biljart, kajakken, kanovaren en snorkelen.
 v.a. € 384
Data, types en prijzen
Tadrai Island Resort

Mana Island het resort werd geopend op 1 september 2011 en is dus gloednieuw! Het Na Vatu Restaurant en Bar biedt naast een voortreffelijke keuken ook privédiners met chef-kok in uw villa of een romantische picknick ergens in het resort. Ontspannen kunt u in de Spa/Massage of aan het mooie zwembad. Verder is het mogelijk om te kajakken, zeilen of te snorkelen.
 v.a. € 692
Data, types en prijzen
Pagina 1 van 1