Home >  Accommodaties

Accommodaties

Icon Hotel

Hong Kong, Kowloon het hotel beschikt over een zwembad op het dak, 3 restaurants, bar, seminariezaal, fitness, 24/7 roomservice, spa en conciërge.
 v.a. € 110
Data, types en prijzen
Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Motu Akitua tot het resort behoort 1 restaurant, 1 Bar & Grill aan het zwembad. De Polynesische Spa zorgt voor uw lichamelijk welzijn. Fitness, snorkeluitrusting en kajaks kunnen kosteloos worden gebruikt. Fietsen zijn te huur. Wifi, lounge. Kinderen zijn welkom. Activiteiten ter plaatse.
 v.a. € 252
Data, types en prijzen
The St. Regis Bora Bora Resort

Motu Omee, Bora Bora lagune de 3 restaurants in het hotel weten met hun hoogstaande keuken alle gasten te bekoren. Helikopterplatform en winkels ter plaatse. Wifi tegen betaling. De 1.208 m² grote Miri Miri Spa, met fantastische uitzichten op het zwembad en het fitnesscentrum bieden ontspanning en zorgen voor het lichamelijke welzijn. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er de St. Regis Kids Creativity Club. Het ruime activiteitenaanbod omvat kosteloos tennis, biljart, kajakken, kanovaren en snorkelen.
 v.a. € 384
Data, types en prijzen
Bora Bora Pearl Beach Resort

Motu Tevairoa, Bora Bora lagune in het ruime complex bevinden zich 2 restaurants en 2 bars met een fantastisch uitzicht of romantische ligging. De tropische tuin is ideaal voor een avondwandeling onder de sterrenhemel. Naast het zwemmen in de blauwe lagune, kan ook gebruik gemaakt worden van het grote zwembad. Voor actieve vakantiegangers zijn er ook kajaks, kano’s. Een duikcentrum, tennisterrein, Spa, Helipad en Wifi tegen betaling.
 v.a. € 175
Data, types en prijzen
Constance Ephelia Resort

Port Launay de accommodatie beschikt in totaal over 6 zwembaden, waarvan er 4 zijn gegroepeerd rond de junior suites. Op het zuidelijke strand zijn 3 restaurants met internationale keuken, mediterrane specialiteiten en een à la carte restaurant. Op het noordelijke strand zijn 2 restaurants met Franse en Aziatische keuken en een restaurant gespecialiseerd in visgerechten. De Spa Village heeft 18 behandelkamers in een meer dan 5000 m² groot gebied. Er zijn boetiekjes en winkels. Voor sportliefhebbers zijn er 4 tennisbanen, een fitnesscentrum, squash en niet-gemotoriseerde watersporten beschikbaar.
 v.a. € 263
Data, types en prijzen
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

 v.a. € 338
Data, types en prijzen
Denis Private Island

Denis Island het resort ligt op het noordwestelijke puntje van het 152 hectare grote eiland. Het hoofdgebouw beschikt over de originele architectuur. Er is een stijlvolle lounge, een bar, een wijnkelder en een zwembad. Daarnaast heeft het resort een kleine boetiek en een bibliotheek. Bijzonder opmerkelijk is het open restaurant, met een open keuken, waar lokale en internationale specialiteiten aangeboden worden. De eigenaar van Denis Island doet veel inspanningen voor een duurzame exploitatie van het resort. In de keuken van het hotel worden vooral ingrediënten gebruikt, die geteeld worden op de eigen boerderij op het eiland. Water wordt verzameld en ontzout.
 v.a. € 383
Data, types en prijzen
Pagina 1 van 1