Home >  Accommodaties

Accommodaties

Kinondo Kwetu

zuidkust Mombasa dit sfeervolle en exclusieve hotel voor maximaal 38 gasten zal indruk op u maken vanwege de sfeer en prachtige locatie. De Zweedse eigenaren hebben het hotel smaakvol ingericht en zowel persoonlijke service als duurzaam toerisme gaan hun aan het hart. Samen met een uitgebreid sport-en recreatie programma wordt dit een heerlijk verblijf. U kunt hier o.a. zwemmen, kanoën, duiken, kite- en windsurfen, mountainbiken, tennis, paardrijden en genieten van massages, yoga en de sauna.
 v.a. € 398
Data, types en prijzen
The Sands at Nomad

zuidkust Mombasa Poolbar, grote bar en een restaurant aan het strand. Er is een klein zwembad met ligbedden, parasols en strandlakens, boetiek en internet toegang. Sport/Wellness is tegen betaling: o.a. wind- en kite-surfen, kajakken, diepzeevissen, traditionele massages en schoonheidsbehandelingen, golfbaan op 6 km afstand, duikschool.
 v.a. € 107
Data, types en prijzen
SOUTHERN PALMS BEACH RESORT, ZUIDKUST MOMBASA

zuidkust Mombasa
 v.a. € 49
Data, types en prijzen
BAOBAB BEACH RESORT & SPA, ZUIDKUST MOMBASA

zuidkust Mombasa Het resort beschikt over vier zwembaden met ligstoelen en parasols, een ontspanningsruimte, twee hoofdrestaurants 'Karibu' en 'Maridai' en het 'Marhaba' Seafood-Restaurant (niet inclusief). Er is ook een zwembad- en strandbar. In de Wellness Club & Spa kunt u kiezen uit verschillende behandelingen. Of ontspan in de jacuzzi. Overdag is er een amusement- en ontspanningsprogramma en in de avonduren kunt u genieten van shows, folklore en dans. De volgende activiteiten zijn inclusief: tennis, snorkelen, boogschieten, watergymnastiek, aerobic, tafeltennis, darts, voetbal, waterpolo, basketbal en beachvolleybal. Tegen betaling: snorkeluitrusting, duiken en duikcursussen (SSI), windsurfen, diepzeevissen, massages en golf.
 v.a. € 76
Data, types en prijzen
Pagina 1 van 1