Home >  Accommodaties

Accommodaties

Moorea Pearl Resort & Spa

Maharepa, noordkust van Moorea in meerdere restaurants en bars wordt voor de fijnproevers gezorgd. Er is een groot zwembad, duikcentrum, huisrif, 2x per week een avond met buffet en show, alsmede een souvernirwinkel en tourdesk. Gratis activiteiten: snorkelen, kanovaren, kajakken, volleybal, tafeltennis, badminton, stand up paddling en petanque.
 v.a. € 138
Data, types en prijzen
Le Maitai Polynesia

Zuidkust van Bora Bora middenklasse complex met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De kamers kijken uit op de tropische tuin en de zee. Het complex wordt door een rustige straat gescheiden van het Haere Mai Restaurant en de bar. Aan de andere kant van de straat bevinden zich de bungalows en het Tama’s Maitai Beach Restaurant. Wifi en fietsen tegen betaling. Kajaks, kano's en snorkeluitrusting is beschikbaar.
 v.a. € 103
Data, types en prijzen
Coco De Mer Hotel

 v.a. € 120
Data, types en prijzen
Hotel Boucan Canot

 v.a. € 103
Data, types en prijzen
SOUTHERN PALMS BEACH RESORT, ZUIDKUST MOMBASA

zuidkust Mombasa
 v.a. € 49
Data, types en prijzen
Dream of Zanzibar

NOORDOOSTKUST ZANZIBAR
 v.a. € 119
Data, types en prijzen
CASA REX BOUTIQUE HOTEL, VILANCULOS

 v.a. € 105
Data, types en prijzen
Palm Grove

Vaimaanga, zuidkust van Rarotonga de ligging en de Polynesische charme van het complex zijn bij alle gasten zeer geliefd. 13 bungalows (gerenoveerd in 2013) liggen verspreid in de tropische tuin, nog eens 13 bungalows staan direct aan het strand. In de tuin bevinden zich ook een restaurant, bar, grillvoorzieningen, zwembad en een lounge met kleine bibliotheek. Snorkeluitrusting en kano’s staan gratis tot uw beschikking. Fietsen en bromfietsen kunnen gehuurd worden.
 v.a. € 88
Data, types en prijzen
Muri Beachcomber

Muri Beach, zuidoostkust van Rarotonga het complex is geschikt voor selfcateraars maar er zijn ook een aantal restaurants in de buurt. Snorkeluitrusting is gratis evenals kajakken en "stand up" peddelen. Bromfietsen zijn te huur. De gasten beschikken over lounge en internet.
 v.a. € 116
Data, types en prijzen
Tamanu Beach Resort

Vaipeka, Aitutaki het complex bestaat uit 2 zwembaden, een “Horizon”–zwembad dat lijkt te versmelten met het turkooisblauwe water uit de lagune, 2 bars en een restaurant met heerlijke gerechten. Kano’s en materiaal om te snorkelen is kosteloos. Fietsen kunnen gehuurd worden en er worden excursies georganiseerd. Op donderdag is er een "Island Night" en op zondag en barbecue.
 v.a. € 149
Data, types en prijzen
Pagina 4 van 10<< <123 4 567> >>