Home >  Reis details

8-DAAGSE FLY-IN SAFARI WILD EN NATUUR BOTSWANA

v.a. € 2955
Reisdata en prijzen

Tijdens deze fantastische fly-in safari gaat u de bijzondere landschappen van Botswana verkennen. Zo gaat u een spectaculaire boottocht maken op de Chobe Rivier, safari’s per open landrover maken in het Chobe N.P. en het wildrijke Moremi Game Reserve en gaat u de kanalen van de Okavango Delta ontdekken. Uiteraard zal een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen in Zimbabwe niet ontbreken. U legt de afstanden tussen de lodges comfortabel af per kleine vliegtuigjes. Een unieke reis met een prima prijs/kwaliteit verhouding!

REISSCHEMA

 1. 1 Kasane – Chobe N.P. (diner).

  Transfer van Kasane naar de Chobe Safari Lodge of de Chobe Bush Lodge in Kasane. De Chobe Safari Lodge ligt direct aan de machtige Chobe Rivier. Vanuit de Chobe Bush Lodge heeft u een geweldig uitzicht op de bush. Geniet in de namiddag van een prachtige boottocht op de Chobe Rivier. Het is een fantastische ervaring om het wild van dichtbij te observeren, terwijl zij hun dorst komen lessen bij de rivier. 3 overnachtingen in de Chobe Safari Lodge of Chobe Bush Lodge.

 2. 2 Chobe N.P. (volpension).

  U begint de dag met een wandeling door een dorp en leert meer over de gewoonten en gebruiken van de lokale bevolking. ’s Middags maakt u onder ervaren begeleiding een safari in het mooie Chobe Game Reserve. U zult zich verbazen over de vele olifanten en buffels die u hier tegenkomt. Maar uiteraard kunt u ook vele andere diersoorten tegenkomen.

 3. 3 Chobe N.P. (volpension).

  Na een heerlijk ontbijt gaat u met uw Engelssprekende gids naar de beroemde Victoria Falls, ook wel ’de rook die dondert’ genoemd.  Bij hoogwater (ca. juni tot en met augustus) stort hier een enorme watermassa in een ravijn van meer dan 1700 m breed en 100 m diep. Vanaf de diverse uitzichtpunten kunt u dit ware schouwspel uitstekend bewonderen. Onderweg komt u langs het standbeeld van Livingstone en de waterval ’Devil’s Cataract’. Na de lunch bezoekt u een lokale markt, alvorens u terug wordt gebracht naar uw lodge.

 4. 4 Chobe N.P. – Moremi G.R. (volpension).

  Na een prachtige ochtendsafari wordt u naar de luchthaven van Kasane gebracht. Per klein toestel vliegt u over de Savute naar uw bijzonder gelegen kamp. Moremi Crossing ligt op de zuidpunt van het zeer wildrijke Chief’s Island. U gaat hier wandelsafari’s maken met een ervaren ranger en onvergetelijke mokoro- en boottochten maken. Uw verblijf in deze omgeving zal ongetwijfeld een diepe indruk op u maken. 2 overnachtingen in Camp Moremi Crossing.

 5. 5 Moremi G.R. (volpension).

  Een onvergetelijke safari dag in een spectaculaire omgeving! Ga te voet en per boot op zoek naar de vele dieren.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

8-DAAGSE FLY-IN SAFARI WILD EN NATUUR BOTSWANA
Prijs per persoon vanaf € 2955 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

Genoemde binnenlandse vluchten van Kasane tot Maun, genoemde transfers, 7 overnachtingen in lodges of tented camps, genoemde maaltijden, activiteiten volgens programma, lokale drankjes en wasservice (geen ondergoed) in Pom Pom Camp en Moremi Crossing, entreegelden nationale parken (m.u.v. Chobe) en  ervaren Engelstalige gids/chauffeurs.

 

EXCLUSIEF

 Internationale vluchten, overige drankjes, fooien, visumkosten, parkgelden Chobe (prijs op aanvraag), optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

 Aantal deelnemers: min. 2 personen.

 Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

Extra info: bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief fototas en handbagage.

Toeslag voor transfer vanaf Victoria Falls (ca. 1,5 uur van Kasane) of Livingstone op aanvraag.

Vertrekdata: dagelijks

Botswana

Land, Reizen, Excursies