Home >  Reis details

5-daagse safari van Nairobi naar Mombasa

v.a. € 1130
Reisdata en prijzen

Geniet tijdens of voorafgaand aan uw strandvakantie in Mombasa van een indrukwekkende safari naar Amboseli N.P, Tsavo N.P. en het Taita Hills Game Reserve. Maak kennis met het spectaculaire wildleven van Kenia, geniet van de onvergetelijke ‘sundowners’ en aanschouw de magnifieke top van beroemde Kilimanjaro, ook wel ‘dak van Afrika’ genoemd.

REISSCHEMA

 1. 1 Nairobi.

  Transfer naar uw hotel in Nairobi. De rest van de dag kunt u Nairobi verkennen, een excursie maken naar het Giraffe Center of een bezoek brengen aan het Elephant Sanctuary. Overnachting in het Eka Hotel.

 2. 2 Nairobi – Amboseli N.P. (volpension).

  Na het ontbijt  rijdt u naar het Amboseli N.P. Geniet onderweg van een picknicklunch. ’s Middags maakt u uw eerste safari in het bijzondere Amboseli N.P. Geniet van het prachtige uitzicht op de witte top van de Kilimanjaro. Overnachting in Amboseli Serena Safari Lodge.

 3. 3 Amboseli – Tsavo West N.P. (volpension).

  Na de ochtend safari kunt u even heerlijk ontspannen. Na de lunch vertrekt u. U rijdt  langs kraterlandschappen naar het Tsavo West N.P. Onderweg naar de lodge kunt u al genieten van het wild. Overnachting in Kilaguni Serena Lodge.

 4. 4 Tsavo West N.P. - Taita Hills G.R. (volpension).

  Tijdens de ochtend safari brengt u ook een bezoek aan de Mzima bronen. Aansluitend heeft u een lunch. Na de lunch gaat de reis verder door het Taita Hills Game Reserve. Overnachting is Sarova Saltlick Game Lodge.

 5. 5 Taita Hills G.R. - Mombasa (ontbijt, lunch).

  Geniet na het ontbijt van een laatste safari in het mooie Taita Hills Game reserve. Na de lunch in de lodge vertrekt u naar Mombasa. In de namiddag arriveert u in uw hotel. 

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

5-daagse safari van Nairobi naar Mombasa
Prijs per persoon vanaf € 1130 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

 Overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 7-persoons safarivoertuig met      gegarandeerde raamplaats, Engelssprekende gids/chauffeur, entreegelden nationale parken,    ½ liter water per persoon per dag en safari's volgens het reisprogramma.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

 

OPMERKING 

Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Reisschema: wijzigingen voorbehouden

 

Vertrekdag: Woensdag

 

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

 

Kenia

Land, Reizen, Excursies