Home >  Reis details

18-DAAGSE AUTOTOUR ALLE FACETTEN VAN NAMIBIË

v.a. € 2035
Reisdata en prijzen

Deze autorondreis door Namibië laat u kennismaken met bijna alle hoogtepunten van dit fascinerende land. Vanwege het comfort hebben we gekozen voor een auto met vierwielaandrijving, maar de route is ook zeker mogelijk met een gewone auto. U verblijft in sfeervol en uniek gelegen accommodaties, die wij op basis van onze persoonlijke ervaringen voor u hebben geselecteerd.

REISSCHEMA

 1. 1 Windhoek – Dordabis (diner).

  Na aankomst op de luchthaven staat uw huurauto (cat. W, 4WD double cab) bij het depot van Europcar voor u klaar. Vervolgens rijdt u naar uw uniek gelegen accommodatie, waar u heerlijk kunt relaxen. Overnachting in Eningu Clayhouse.

 2. 2 Dordabis - Mariental (ontbijt).

  Na het ontbijt rijdt u richting het zuiden naar Mariental. U ziet gelijk de vergezichten van Namibië. U rijdt naar de rand van de Kalahari woestijn. Optioneel kunt u deelnemen aan een wandeling met Bosjesmannen. Overnachting in de Bagatelle Lodge.

 3. 3 Mariental - Fish River Canyon (ontbijt).

  De beroemde Fish River Canyon staat vandaag op het programma. Ook een bezoek aan het ‘Quivertree Forest’ (kokerboomwoud) en ‘Giant’s Playground’ is de moeite waard. 2 overnachtingen in het Canyon Road House.

 4. 4 Fish River Canyon (ontbijt).

  U bent vandaag in de gelegenheid om de  Fish River Canyon te verkennen. Het is de 2de grootste canyon ter wereld. Ook een bezoek aan de Ai-Ais warmwaterbronnen is aan te raden.

 5. 5 Fish River Canyon - Aus (ontbijt).

  Na het ontbijt rijdt u naar het kleine plaatsje Aus. U kunt hier prachtige wandelingen maken. 2 overnachtingen in Klein Aus Vista (Desert Horse Inn).

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

18-DAAGSE AUTOTOUR ALLE FACETTEN VAN NAMIBIË
Prijs per persoon vanaf € 2035 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF 

Overnachtingen met vermelde maaltijden, meet & greet op de luchthaven, boottocht in Walvisbaai, 18 dagen autohuur cat. W (4WD double cab) van Europcar met classic plus verzekering en een uitgebreide routebeschrijving.

 

EXCLUSIEF 

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, contractkosten voor de huurauto, brandstof huurauto, persoonlijke uitgaven en entreegelden.

 

OPMERKING 

 Valt uw reis in 2 perioden dan kan een andere prijs gelden.

Namibië

Land, Reizen, Excursies