Home >  Reis details

20-DAAGSE KAMPEERRONDREIS VAN KAAPSTAD NAAR VICTORIA FALLS

v.a. € 1190
Reisdata en prijzen

Deze avontuurlijke en zeer scherp geprijsde kampeerrondreis neemt u mee van Kaapstad naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Naast deze 2 hoogtepunten van Zuidelijk Afrika, maakt u onderweg kennis met de bijzondere bezienswaardigheden van Namibië en Botswana. Een unieke reis door 4 landen voor een lage prijs!

REISSCHEMA

 1. 1 Kaapstad - Cederbergen (lunch/diner), ca. 270 km.

  Vandaag ontmoet u uw medereizigers en verlaat u Kaapstad, maar niet voor u een foto heeft genomen van de Tafelberg vanaf Table View. Van Kaapstad reist u naar de Cederbergen. Vanavond kunt u genieten van wijnproeverij en een heerlijk Afrikaans diner. Overnachting: Marcuskraal Camping.

 2. 2 Namaqualand - Gariep Rivier (volpension), ca. 500 km.

  Na een vroeg ontbijt rijdt u via het afgelegen stadje Springbok, bekend om de lentebloemen, naar de Namibische grens, waar u overnacht aan de rivier. Overnachting: Fiddlers Creek Camping.

 3. 3 Gariep Rivier - Fish River Canyon (volpension), ca. 180 km.

  Na het ontbijt kunt u optioneel een kanotocht maken over deze prachtige rivier. Na de lunch rijdt u naar de prachtige Fish River Canyon in Namibië. Na een wandeling langs de rand van de canyon, geniet u van een diner en een spectaculaire zonsondergang. Overnachting Hobas Camping.

 4. 4 Fish River Canyon - Namib Naukluft (volpension), ca. 520 km.

  U rijdt vandaag naar het Namib Naukluft Park, waar u een wandeling maakt door de Sesriem Canyon. Het diner is onder de oneindige sterrenhemel en de stilte wordt alleen verbroken door een roep van een jakhals. Overnachting: Sesriem Camping.

 5. 5 Sossusvlei Dunes - Namib Naukluft (volpension), ca. 150 km.

  Vroeg op voor een spectaculaire belevenis: beklim Dune 45 bij zonsopgang en geniet van de prachtige kleuren. Verder brengt u een bezoek aan Sossusvlei en maakt u met een lokale gids een wandeling en leert u meer over dit unieke gedeelte van de woestijn. Overnachting: Desert Shelter Chare Camping.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

20-DAAGSE KAMPEERRONDREIS VAN KAAPSTAD NAAR VICTORIA FALLS
Prijs per persoon vanaf € 1190 (min 2 pers)
voeg toe

VERTREK DATA

op aanvraag

  

TOESLAG

camping: op aanvraag

Guesthouses: op aanvraag

 

INCLUSIEF

 Rondreis van Kaapstad naar Victoria Falls per safari truck, 15 kampeer overnachtingen (tent:  2,2m x 2,2m x 1,8m met matras) en 4 nachten in een guesthouse/lodge, maaltijden volgens het  reisprogramma, entreegelden en Engelstalige reisbegeleiding.

 

EXCLUSIEF

 Drankjes, overige maaltijden, fooien, activiteitenpakket ad Euro 528 per persoon, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

 Aantal deelnemers: min. 4, max. 24 personen.

 Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

Extra info:

bagagebeperking: max 20 KG per persoon, in zachte reistassen, fototas en handbagage. U dient zelf een slaapzak en kussen mee te nemen.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze meehelpen in de keuken en bij de op- en afbouw van de tenten.

 

 

 

 

Zuid Afrika

Land, Reizen, Excursies