Home >  Reis details

17-DAAGSE HUWELIJKSREIS ROMANTISCH ZUID-AFRIKA & MAURITIUS

v.a. € 1913
Reisdata en prijzen

Deze schitterende huwelijksreis neemt u mee naar het veelzijdige Zuid-Afrika en het exotische Mauritius. In Zuid-Afrika verblijft u in sfeervolle accommodaties op unieke locaties. Zo gaat u heerlijk relaxen in de romantische Serenity Lodge, gaat u op safari in het wereldberoemde Krugerpark, beleeft u een onvergetelijke ‘bush’ ervaring in het privépark Garonga, verkent u de prachtige Panoramaroute en brengt u een bezoek aan Pretoria. U sluit uw romantische reis af met een heerlijk verblijf in het Beachcomber Le Canonnier Hotel op het tropische eiland Mauritius. Een absolute droomreis!

 

REISSCHEMA

 1. 1 Johannesburg.

  Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Uw hotel ligt op loopafstand van de aankomsthal. Overnachting in de Johannesburg Airport City Lodge.

 2. 2 Johannesburg - Malelane (ontbijt/diner).

  Vandaag haalt u op de luchthaven bij het depot van Europcar uw huurauto cat. B op. Hiermee rijdt u naar de prachtig gelegen Serenity Lodge. U verblijft in een romantische suite, omringd door een groene oase van bomen, struiken en beekjes met watervallen. 2 overnachtingen in de Serenity Lodge.

 3. 3 Malelane (ontbijt/diner).

  Deze dag brengt u door in dit prachtige natuurreservaat. U kunt een mooie wandeling maken, genieten van een romantische picknick, een uitstapje naar Swaziland maken, relaxen bij het zwembad of u kunt zich laten verwennen in het welnesscentrum.

 4. 4 Malelane - Krugerpark (ontbijt).

  Vandaag rijdt u naar het nabijgelegen Krugerpark. U kunt hier met uw eigen huurauto op zoek gaan naar het wild. Overnachting in het Satara Restcamp.

 5. 5 Krugerpark – Privé park (diner).

  U rijdt naar het schitterende Garonga Safari Camp. Deze kleinschalige Tented Lodge is gelegen in het Makalali Reserve en is absoluut één van de meest romantische lodges in Zuid-Afrika. In de middag maakt u uw eerste safari in een open landrover. Een onvergetelijke ervaring! Geniet vervolgens van een romantisch diner onder de sterrenhemel. 2 overnachtingen in het Garonga Safari Camp.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

17-DAAGSE HUWELIJKSREIS ROMANTISCH ZUID-AFRIKA & MAURITIUS
Prijs per persoon vanaf € 1913 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

 Overnachtingen met vermelde maaltijden, meet & greet bij aankomst, 9 dagen autohuur cat.  B van Europcar met classic plus verzekering, entreegeld 1 dag Krugerpark, safari’s & lokale  drankjes in Garonga Safari Camp, privé transfers Mauritius en uitgebreide routebeschrijving  voor Zuid-Afrika.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, contractkosten van de huurauto, brandstof huurauto, persoonlijke uitgaven en overige entreegelden

               

OPMERKING

 De reis dient binnen 1 jaar van de trouwdatum plaats te vinden en u dient uw trouwboekje bij  de incheck te laten zien. De boeking dient 30 dagen voor vertrek te worden geboekt.

 

 Honeymoon extra’s: fles wijn bij aankomst in Garonga, heerlijke massage van 45 minuten per  persoon in Garonga, fles wijn bij aankomst in Iketla, kleine fles champagne en fruit bij  aankomst in Canonnier.

 

Ook als u niet op huwelijksreis gaat, kunt u uiteraard deze reis boeken. De prijs is dan op aanvraag bij Uniek Afrika.

Zuid Afrika

Land, Reizen, Excursies