Home >  Reis details

11- Daagse groepsreis ‘Ontdek Zuid-Australië’

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

In 11 dagen ervaart u hoe divers het zuidelijke deel van Australië is. U reist langs de schitterende Great Ocean Road, u bezoekt de Twelve Apostles, u heeft een schapenboerderij ervaring, verkent bruisende steden zoals de hoofdstad Canberra, Melbourne en Adelaide en zult versteld staan van de geweldige natuur van o.a. Kangaroo Island. Deze groepsreis is de ideale manier om dit gedeelte van het land op een ontspannen en aangename manier te ontdekken en zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u maken.

REISSCHEMA

 1. 1 Sydney - Canberra (lunch en diner).

  U  reist via de prachtige Southern Highlands naar Canberra. Onderweg bezoekt u het historische plaatsje Berrima. Hier vindt u het begin van de koloniale architectuur. U bezoekt Gold Creek Station en u ontmoet de lokale schapenboer, Craig Starr. Hier krijgt u een idee van het leven op een nog in werking zijnde schapenboerderij. De traditionele lokale barbecue lunch gebruikt u met Craig en zijn familie. In de hoofdstad Canberra maakt u een stadstour, u krijgt een rondleiding in het parlementsgebouw en u bezoekt the Australian War Memorial, hier krijgt u de  Last Post te horen. Daarna is er tijdens een heerlijk diner de gelegenheid om uw gids en medereizigers te leren kennen. Overnachting in het Novotel Hotel. 

 2. 2 Canberra - Beechworth (ontbijt).

  Voor u Canberra verlaat bezoekt u de top van Mt. Ainslie om te  genieten van het uitzicht over de stad. Van Canberra gaat u via een schilderachtige route naar het historische Beechworth. De omgeving van Beechworth biedt u prachtige foto gelegenheden met de torenhoge sneeuw bedekte bergen, magische meren, wilde rivieren en rustige landerijen. U maakt een oriëntatietocht door het historische goudzoeker stadje Beechworth en vervolgens heeft u tijd ter vrije besteding om de antiekwinkels, galeries en museum te verkennen. Voor een heerlijke pub maaltijd moet u in Hotel Nicholas zijn. Het hotel is gebouwd in 1857 tijdens de onstuimige goudkoorts dagen en herbergt een grote collectie van de lokale memorabilia. Overnachting in Boutique Country Accommodation in Beechworth.

 3. 3 Beechworth - Melbourne (ontbijt).

  Vanmorgen gebruikt u samen met uw gastheer het ontbijt. Hierna vertrekt u naar het cultureel diverse  Melbourne. U maakt een stadstour door deze bruisende stad. De avond is vrij te besteden. Maak een wandeling langs de rivier de Yarra en ga een hapje te eten in één van de vele restaurants op Southbank. 2 overnachtingen in het Crown Plaza Hotel.

 4. 4 Melbourne (ontbijt).

  Dag ter vrije besteding om de prachtige stad Melbourne op eigen gelegenheid te ontdekken. U zult tijd te kort komen in deze heerlijke stad met zijn vele restaurants, markten, trendy winkelstraten, musea en cafés. Bezoek het Eureka Skydeck , het hoogste uitkijkplatform van het zuidelijk halfrond voor een fantastisch uitzicht over Melbourne. Of breng een bezoek aan de Queen Victoria Market  en geniet van de verhalen van de historische markt. Een begeleide wandeling is ook een optie. Tijdens deze wandeling vindt u ook diverse gezellige restaurantjes waar u vanavond kunt gaan dineren.

 5. 5 Melbourne - Warrnambool (ontbijt en diner).

  Vergeet vandaag niet uw camera, want de route van vandaag is één van de hoogtepunten van uw reis. The Great Ocean Road is één van de meest spectaculaire kustroutes ter wereld.  Geniet van het spectaculaire landschap dat nooit eindigt. U passeert de kustplaatsjes Lorne en Apollo Bay. U maakt een stop bij de wereldberoemde Twelve Apostles, deze fascinerende kalksteenformaties zijn maar liefst 45 meter hoog. U brengt een bezoek aan de Loch Ard Gorge en London Bridge, voordat u naar uw hotel gaat. Overnachting in het Quality Suites Deep Blue Hotel.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

11- Daagse groepsreis ‘Ontdek Zuid-Australië’
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Meet & greet op de luchthaven, transfers, overnachtingen in goede middenklasse  hotels, vervoer per comfortabele touringcar, genoemde maaltijden, service ervaren  Engelstalige reisbegeleiding en excursies volgens programma.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

 Aantal deelnemers: min. 15 pers, tenzij vertrekdatum gegarandeerd is.

 

 Korting: bent u binnen 5 jaar eerder met AAT Kings op reis geweest of boekt u voor 31 maart,  dan gelden er aantrekkelijke kortingen.

 

 N.B. u dient een dag voor vertrek van de tour in Sydney te arriveren.

 

 Vertrekdata: 

2016:

12.04, 10.05, 06.09, 27.09, 18.10, 08.11, 29.11, 20.12

2017:

10.01, 31.01, 21.02, 14.03, 28.03, 18.04, 09.05, 05.09, 26.09, 17.10, 07.11, 28.11, 19.12

 

Australië

Land, Reizen, Excursies