Home >  Reis details

16 – Daagse groepsreis van Sydney naar Cairns.

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Deze avontuurlijke groepsreis neemt u mee langs de oostkust van Australië. U bezoekt prachtige stranden, gaat snorkelen in de Whitsundays en u maakt een kajaktocht. Er zijn bijzondere overnachtingen: in het regenwoud, een nachtrit in de trein, op een boerderij en op een tropisch eiland. U ontdekt de unieke flora en fauna van Australië en maakt kennis met de Aboriginal cultuur. Deze reis laat u op een geweldige manier kennis maken met de afwisselende oostkust van Australië.

REISSCHEMA

 1. 1 Sydney - Barrington Tops (diner).

  Van Sydney rijdt u naar de Hunters Valley wijnregio. U bezoekt hier één van de historische wijngaarden van Australië en kunt de heerlijke Australische wijnen proeven. De rit gaat verder het binnenland in naar een boerderij in de buurt van het Barrington Tops National Park (dit park staat op de World Heritage lijst). Uw lodge heeft uitzicht op de Barrington Rivier, waar u een tocht maakt langs een schilderachtig deel van de rivier. Overnachting op een privé Farm in het Barrington gebied.

 2. 2 Barrington Tops - Spot X (ontbijt en diner).

  Vanmorgen heeft u de tijd om Barrington Tops te verkennen. U bezoekt het koala ziekenhuis en  koalaonderzoekscentrum, waar u meer leert over deze Australische dieren. Dan vertrekt u naar het Spot X Surf Camp. Afhankelijk van de weersomstandigheden neemt u vandaag of morgen deel aan een surfles (inclusief). Degenen die niet willen surfen kunnen zich vermaken aan het strand en genieten van een wandeling langs het strand.  's Avonds is er een kampvuur. Overnachting in Spot X Surf Camp.

 3. 3 Spot X - River Camp (ontbijt en diner).

  Per kajak, peddelt u naar het afgelegen Riverside camp, gelegen in een inham in het Solitary Islands Marine Park. Onderweg kunt u zeearenden spotten. Er zijn hengels, dus u kunt een lijntje uitgooien en zo vis of krab toevoegen aan het diner van verse lokale producten.  U kampeert naast de rivier.

 4. 4 River Camp - Byron Bay (ontbijt).

  Na het ontbijt rijdt u naar Byron Bay, de beroemde surf- en kunststad van Australië. Tevens is Byron Bay het meest oostelijke punt van Australië. U stopt in het pittoreske stadje Yamba en als u wilt kunt u onderweg een duik nemen in de Angourie Blue Pool. 2 overnachtingen in het Budget Resort Byron Bay.

 5. 5 Byron Bay.

  Dag ter vrije besteding in Byron Bay. U kunt hier uw surfvaardigheden verbeteren, kajakken op zee, een uitstapje maken naar de alternatieve hippie stad Nimbin of gewoon relaxen en genieten van sfeer van Byron Bay.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

16 – Daagse groepsreis van Sydney naar Cairns.
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Overnachtingen met beddengoed (11 overnachtingen in een hostel, 3 nachten kamperen en  1 overnachting aan boord van de trein), vervoer zoals omschreven in het programma (minibus,  4WD, boot, trein en ferry), genoemde maaltijden, service ervaren Engelstalige reisbegeleiding  en excursies volgens programma.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

 De eerste 2 nachten slaapt u in een Dorm (slaapzaal met meerdere bedden). U kunt,  afhankelijk van beschikbaarheid, upgraden naar een eigen kamer ter plaatse. Tijdens de  nachttreinreis heeft u een comfortabele verstelbare stoel.

 De reis is geschikt voor alle leeftijden, echter zijn de meeste reizigers tussen 18-39 jaar.

 

 Aantal deelnemers: max. 24 pers (de samenstelling van de reizigers kan tijdens de reis  wisselen). Tijdens enkele excursies en activiteiten kunnen andere mensen aansluiten of ter  plaatse aanwezig zijn. Op sommige gedeelten van de tour zullen er lokale, gespecialiseerde  gidsen met u mee reizen.

 

Vertrekdata: iedere dinsdag vanaf Sydney

 

Tip: maak uw reis compleet en blijf voor de reis nog een paar dagen in het bruisende Sydney en na de reis

in het tropische Cairns.

 

Australië

Land, Reizen, Excursies