Home >  Reis details

15-Daagse groepsreis Outback Adventure

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Deze reis per luxe touringcar en onder leiding van een Engelssprekende gids neemt u mee van Adelaide dwars door The Red Centre naar Darwin. U bezoekt o.a. Adelaide, u proeft wijn in de Clare Valley, u geniet van een adembenemende zonsondergang bij Ayers Rock, zwemt in de Mataranka Thermaal bronnen en u maakt een dinercruise door de haven van Darwin. Geniet van de fascinerende landschappen van dit gebied met Flinders Ranges, Uluru, Kata Tjuta en de wetlands van het Kakadu N.P.

REISSCHEMA

 1. 1 Adelaide (diner).

  Aankomst in Adelaide voor de lunch. ’s Middags gaat u Adelaide verkennen. U krijgt een rondleiding over de 140 jaar oude Adelaide Central Market. U kunt hier genieten en proeven van de culinaire hoogstandjes. Vanavond is er een welkomstdiner  in één van Adelaide’s nieuwste restaurants, La Boca Bar and Grill. Hier maakt u kennis met uw gids en mede reizigers. Overnachting in Stamford Plaza Hotel.

 2. 2 Adelaide - Flinders Ranges (ontbijt en diner).

  Vandaag reist u naar de Clare Valley voor een wijnproeverij bij de Sevenhill Cellars, de oudste nog bestaande wijnmakerij in de regio. Verken de pittoreske omgeving, waaronder de St. Aloysius kerk en maak een  wandeling door de wijngaarden. Hierna stopt u voor de lunch in Clare. U vervolgt uw weg door de spectaculaire Flinders Ranges naar Wilpena Pound, een opmerkelijk natuurlijk amfitheater. Overnachting in het Wilpena Pound Resort.

 3. 3 Flinders Ranges - Port Augusta (ontbijt en diner).

  Maak een spectaculaire wandeling met uw gids naar de Hills Homestead en Wangarra Lookout voor een waanzinnig uitzicht over Wilpena Pound. Waarschijnlijk ziet u wilde emoes en kangoeroes grazen langs de rivieroever. U reist via Pitchi Richi Pass en het historische Quorn naar Port Augusta. U brengt een bezoek aan Wadlata Outback Centre om daarna te gaan genieten van een heerlijk diner in Cena on Chapel. Overnachting in de Majestic Oasis Apartments

 4. 4 Augusta - Coober Pedy (ontbijt en diner).

  U brengt vandaag een bezoek aan Woomera. Daarna reist u door het zoutmeren gebied en ziet u het landschap veranderen als u in de buurt van Coober Pedy komt, de opaal hoofdstad van Australië. Met een lokale gids brengt u een bezoek aan een ondergrondse kerk en woning en woont u een opaal demonstratie bij. Vanavond gebruikt u het diner in het Umbertos Restaurant. Overnachting in het Desert Cave Hotel.

 5. 5 Coober Pedy - Ayers Rock (ontbijt).

  U rijdt vandaag het Northern Territory binnen en gaat naar Uluru, Kata Tjuta N.P. In de namiddag  gaat u genieten van gastronomische hapjes en wijn, terwijl u van de zonsondergang bij Ayers Rock geniet. Ervaar zelf de beroemde kleurschakeringen bij Uluru. Een onvergetelijke schouwspel van de natuur! 2 overnachtingen in het Desert Gardens Hotel.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

15-Daagse groepsreis Outback Adventure
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Meet & greet op de luchthaven, transfers, overnachtingen in goede middenklasse hotels,  vervoer per comfortabele touringcar, genoemde maaltijden, service ervaren Engelstalige  reisbegeleiding en excursies volgens programma.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

  Vertrekdata 2016:

  05.04, 26.04, 24.05, 14.06, 05.07, 26.07, 23.08, 13.09, 20.09, 04.10.

  Vertrekdata 2017:

  01.01, 11.03, 23.04, 23.05, 13.06, 04.07, 25.07, 22.08, 12.09, 19.09, 03.10.

 

Aantal deelnemers: min. 15 pers, tenzij vertrekdatum gegarandeerd is.

  Korting: bent u binnen 5 jaar eerder met AAT Kings op reis geweest of boekt u voor 31 maart,  dan gelden er aantrekkelijke kortingen.

 

Optie: beleef een echt Aussie barbecue met mousserende wijn op een exclusieve locatie.  Geniet van het uitzicht en de zonsondergang bij Uluru. Een unieke belevenis. Toeslag op  aanvraag.

 

Australië

Land, Reizen, Excursies