Home >  Accomodatie details

Atiu Villas

Atiu
Niet beschikbaar
Data en prijzen

HOTEL DETAILS

 

 De Atiu Villas is een klein pension gelegen aan de rand van het centrale plateau. Het is de perfecte uitvalsbasis om het vogel eiland  en de grotten te verkennen. U bent ver weg van de toeristische paden  U heeft hier zicht op de fruitbomen, ananasvelden en het dichte regenwoud. De Atiu Villa’s liggen op 15 minuten vanaf de luchthaven.

Er is een restaurant en bar aanwezig,  ’s avonds geopend (op zondag is er geen diner mogelijk). Verder heeft het resort een zwembad, tennisbaan in de tuin, gril faciliteiten en snorkelmateriaal . Het is mogelijk om fietsen en brommers te huren.

Er zijn 5 bungalows in Polynesische stijl. Elke bungalow heeft een plafondventilator, kitchenette, koffie/thee faciliteiten, radio, internetaansluiting en een terras. Er is geen tv aanwezig op uw kamer. Er staan verse gerechten voor u klaar, U kunt u zelf bedienen en betaald bij vertrek.

 

DATA EN PRIJZEN

Atiu Villas, Atiu, Cook Eilanden

AKTIE
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Overnachting.

 

exclusief

Vlucht van Aitutaki naar Atiu enkele reis €  206,  maaltijden, luchthaventransfer € 37, 2-gangen diner € 27, Island Coffee tour € 27, Lagoon Fishing tour € 27, Island Eco tour € 44 en Rimarau Burial Cave tour € 27.

 

 

Cook Eilanden

Land, Reizen, Excursies