Home >  Reis details

Raro & Aitutaki Magic

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Met deze 9-daagse tour ontdekt u het tropische eilanden  Rarotonga en Aitutaki. U kunt genieten van de prachtige azuurblauwe lagune (één van de mooiste lagunes van de wereld) en de vriendelijke bevolking. Deze reis zult u niet snel vergeten!!

Ook is het mogelijk om de Rarotonga- of een Aitutaki module los te boeken.

REISSCHEMA

 1. 1 Kia Orana - Welkom in Raro!

   U wordt hartelijk welkom geheten met een “Ei”-begroeting en naar uw hotel gebracht. 5 overnachtingen in het Manuia Beach Resort, Premium Garden.

 2. 2 - 5: Rarotonga (ontbijt).

  U kunt een excursie maken naar de prachtige lagune of de avontuurlijke kant ontdekken van Rarotonga tijdens een mooie wandeling (optioneel). Ook kunt u een bezoek brengen aan Avanua, dit is het grootste dorp van het eiland met tal van leuke kleine winkeltjes, restaurants en cafés. Of u kunt er voor kiezen om vandaag lekker te relaxen. Tijdens uw verblijf geniet u op één van de avonden van de Highland Paradise show. Deze show is inclusief transfer en diner.

 3. 6 – 8: Rarotonga - Aitutaki (ontbijt).

  Vandaag vliegt u naar Aitutaki is een ringvormig eiland, een atol genaamd. Hier vindt u de mooiste lagunes ter wereld. U kunt heerlijk ontspannen op het prachtige strand. Een hoogtepunt van uw verblijf op Aitutaki is de Lagoon Cruis. Deze neemt u mee naar prachtige stranden, de allerbeste snorkelplaatsen en  u leert hoe het zeevolk van de Maori’s  leefde. 3 overnachtingen in het Samade on the Beach.

 4. 9 - 9: Aitutaki - Rarotonga (ontbijt)

  Transfer naar de luchthaven voor een terugvlucht naar Rarotonga. 

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Raro & Aitutaki Magic
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Binnenlandse vluchten, tour met 4x4-voeruig, Engelstalige reisleiding,  genoemde transfers, genoemde maaltijden, 8 overnachtingen (afh. van gekozen categorie),

 2 excursies (Island Tour Rarotonga en Lagoon Cruise Aitutaki).

 

toeslag

  Persoonlijke uitgaven zoals drankjes en fooien.

 

 

 

Cook Eilanden

Land, Reizen, Excursies