Home >  Reis details

Cook Island Triangle - Rarotonga, Aitutaki & Atiu

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Met deze tour bezoekt u de drie mooie eilanden Rarotonga, Aitutaki en Atiu. Het is een ideale combi voor Island Hopping. U kunt een duik nemen in de prachtige  azuurblauwe  lagune van Aitutaki en u kunt te prachtige vogelsoorten ontdekken op het ongerepte eiland Atiu of de grotten verkennen.

REISSCHEMA

 1. 1 - dag 5 (ma-vr) Rarotonga (ontbijt).

  U verblijft op het hoofdeiland Rarotonga en kunt heerlijk genieten de gastvrije lokale bevolking , of heerlijk relaxen op het strand. Tijdens uw verblijf op Rarotonga heeft  u een eilandtour, hier woont u o.a. een dansvoorstelling bij en kunt u genieten van een heerlijk diner. 5 overnachtingen in  Palm Grove, Garden Studio.

 2. 6 (za): Rarotonga - Aitutaki (ontbijt).

  Vandaag staat er een indrukwekkende vlucht op het programma naar Aitutaki. U kunt genieten van het fantastische uitzicht op het eiland.      4 overnachtingen in Samade On The Beach garden bungalow.

 3. 7 - 9 (zo-di): Aitutaki (ontbijt).

  U maakt een lagoon cruise en bezoekt One Foot Island , dit is het hoogtepunt van Aitutaki (incl. lunch). Verder kunt u heerlijk zwemmen en snorkelen.

 4. 10 (wo): Aitutaki - Atiu (ontbijt).

  Vandaag heeft u een vlucht naar Atiu. Dit eiland staat met name bekend om haar mooie grotten en prachtige vogels. 3 overnachtingen in de  Atiu Villas.

 5. 11 - 12 (do-vr): Atiu ontbijt).

  Vandaag heeft u een begeleide tour op Atiu. U verkent grotten en observeert vogels, kortom u ontdekt de geheimen van de Zuidzee.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Cook Island Triangle - Rarotonga, Aitutaki & Atiu
Data Type Prijs

INCLUSIEF

Vluchten Rarotonga-Aitutaki-Rarotonga, Engelstalige reisleiding, genoemde transfers, 12 overnachtingen, genoemde maaltijden en 5 excursies, Island Tour en dansvoorstelling Rarotonga, Lagoon Cruise Aitutaki en Cave Tour en observatie van vogels op Atiu.

 

toeslag

 Optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven zoals drankjes en fooien.

 

OPMERKING

 Tussen 11 december 2015 en 21 januari 2016 is er een prijsverhoging van ca € 188 per persoon

 

Cook Eilanden

Land, Reizen, Excursies