Home >  Reis details

Mangaia TOur

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Mangaia is een ringvormig eiland ook wel atol genoemd het is , omgeven door een tot 60 m diep en rond koraalrif. In het binnenland vindt u moerassen en een zeer vruchtbare vulkanische bodem. Door de inwoners is er een pad in de rotsen gemaakt zodat het beter te bereiken is. Bij het grootste kratermeer van de Cook Islands Lake Tiriara zijn aan de oevers platformen gebouwd. Op Mangaia leeft de zeer zeldzame ijsvogel die zich alleen voedt met spinnen, insecten en hagedissen. U kunt op Mangaia een bijzonder waardevol souvenir aanschaffen een halsketting gemaakt van Pupu, dit is een kleine gele slak die alleen tevoorschijn komt na de regen.

REISSCHEMA

 1. 1 Rarotonga - Mangaia (Diner).

  U vliegt vandaag in 45 minuten met Air Rarotonga naar Mangaia. Managia is het tweede grootse eiland van de Cooks. Vanaf de luchthaven  een transfer naar uw accommodatie. 3 overnachtingen in Mangaia Villas.

 2. 2 Mangaia (volpension).

  Vandaag staat er een dagexcursie op dit onbekende eiland op het programma. U maakt kennis met de meest spectaculaire natuurlijke trekpleisters van Mangaia de tuinen en de grotten.

 3. 3 Mangaia volpension).

  Mangaia heeft  zeer veel verrassingen te bieden. U geniet van de ongerepte natuur aan dit stukje exclusieve  Zuidzee. Er zijn maar weinig mensen die uw ervaring delen.Vandaag maakt u een kleurrijk kerkbezoek en verbroedert u zich met de inheemse Maori’s van de Cook Island.

 4. 4 Mangaia - Rarotonga (ontbijt).

  Vandaag transfer naar de luchthaven en vliegt u terug naar Rarotonga.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Mangaia TOur
Data Type Prijs

INCLUSIEF

Vlucht van/naar Rarotonga, tour met 4x4-voertuig, Engelstalige reisleiding, genoemde transfers, 3 overnachtingen in Mangaia Villas, genoemde maaltijden  genoemde excursies. 

 

exclusief

Transfers op Rarotonga, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

 

 

Cook Eilanden

Land, Reizen, Excursies