Home >  Reis details

Northern Yasawa Islands

v.a. € 1030
Reisdata en prijzen

Beleef het ware Fiji tijdens een heerlijke 5 daagse cruise: De Reef Endeavour is zeer geschikt om  de eilanden en prachtige koraalriffen te ontdekken. U start deze cruise met een bezoek aan het privéeiland Tivua. Tijdens de cruise ontdekt u prachtige afgelegen stranden, koraalriffen en lagunes. Er zijn vele watersport activiteiten mogelijk, U kunt zwemmen en snorkelen afwisselen met culturele bezoeken aan traditionele dorpen. Cultuur beleeft u bij een Meke en Lovo-festijn. Onderweg van Yageta Island naar noord Yasawa komt het prachtige landschap voorbij. Rustige lagunes en indrukwekkende vulkanen kenmerken de natuurlijke schoonheid van Yasawas. Op deze manier kunt u Fiji comfortabel en rustig verkennen. Het “Captiains dinner “ is het culinaire hoogtepunt van deze reis. Op de MV Reef Endeavour kunnen max. 140 passagiers het heeft een ruime eetzaal, 2 lounges, zwembad, Spa, sauna, fitnessruimte 24/24 koffie-/theebuffet, wasserette en er zijn boeken en dvd’s te huur. De Cabins bevinden zich op het onderste dek. Ze zijn voorzien van een stapelbed en patrijspoort. De Staterooms bevinden zich op 3 decks en zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed en hebben een venster. De Tabua Suite is op het bovenste dek. Hier heeft u een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, een aparte lounge, tafel, lcd-scherm, dvd, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.

REISSCHEMA

  1. 1 Denarau - Tivua Island

    Check-in vanaf 12.00 uur. Om 13.00 uur vertrekt de MV Reef Escape voor de Yasawa Cruise. Uw vaart naar Tivua Island. ´s Avonds is er een welkomstdiner.

  2. 2 - dag 4: Yasawa Islands

    Tijdens de volgende dagen bezoekt u een traditioneel dorp en verschillende markten. Cultuur beleeft u bij een Meke en Lovo-festijn. Onderweg van Yageta Island naar noord Yasawa komt het prachtige landschap voorbij. Rustige lagunes en indrukwekkende vulkanen kenmerken de natuurlijke schoonheid van Yasawas . Het ’Captain’s Dinner’ wordt geserveerd, een culinair hoogtepunt tijdens uw cruise.

  3. 5 Denarau Marina (voor anker)

    Helaas al weer het einde van de cruise en aankomst omstreeks 9.00 uur in Denerau Marina.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Northern Yasawa Islands
Prijs per persoon vanaf € 1030 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

cruise met Engelstalige reisleiding, overnachtingen aan boord, volpension, Meke en Lovo-festijn, snorkeluitrusting en excursies aan land, hoteltransfers in Nadi.

 

exclusief

drankjes en optionele activiteiten.

 

Beste reistijd

Fiji heeft een tropisch klimaat. De regentijd is van december tot en met april. De Zuid zee winter is van mei tot en met november. Dan zijn de temperaturen zeer aangenaam, namelijk gemiddeld 29 graden.

 

Reisdocumenten

 U paspoort moet nog een 6 maanden geldig zijn na terugkomst. Een visum is niet nodig als u korter dan 4 maanden in Fiji verblijft. Vertrekbelasting van ca. FJD 100 per persoon

 

Gezondheid/vaccinatie

De ziekenhuizen en medische verzorging voldoen aan de huidige normen. Voor uitgebreid vaccinatie-advies raden wij u aan contact op te nemen met de GGD of uw huisarts

 

Taal

Op Fiji is de spreektaal Engels. Fijisch is de officiële taal, die samen met Hindoe en Engels ook veel wordt gesproken.

 

Verkeer

In Fiji rijdt men links

 

Valuta

Op Fiji wordt betaald met de Fiji dollar (FJD). 1 FJD=ca. 0,45 euro. Creditcards worden geaccepteerd.

 

Tijdsverschil

Tijdens onze zomertijd is het in Fiji 10 uur later en in de winter 12 uur later.

 

Fiji

Land, Reizen, Excursies