Home >  Reis details

Blue Lagoon Cruises 4 dagen

v.a. € 900
Reisdata en prijzen

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is een fantastische manier om Fijj te ontdekken. Hier is geen massa toerisme, u vaart langs de Mamanuca Islands naar de schitterende en meer afgelegen Yasawa Islands. De Fiji Princess is 60 meter lang en voorzien van airconditioning en al het andere comfort. Er zijn uitstekende faciliteiten aan boord. Naast de lobby vindt u een boetiek, er is Wi-Fi beschikbaar afhankelijk van de locatie. Er is een loungebar op het bovendek en een bar op het zonnedek met ligstoelen. Ook is er een luxe eetkamer, een zwembad en een Lagoon spa. Er zijn in het totaal 34 kajuiten aanwezig. 28 Orchid-Deck kajuiten ca. 13 m³ met airco, privé badkamer,  föhn, tv/dvd, groot venster en 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. 6 Hibiscus- Deck. (onderste dek) ca. 11m³ met airco, privé badkamer,  tv/dvd, en 2 patrijspoorten, 1 tweepersoons of 2 eenpersoonsbedden.

Programma 4 dagen Explorer Cruise van/naar Denarau

Vrijdag vertrek om 11.00 uur aan boord van de Fiji Prinsess, terugkeer met de exclusieve transferboot (duur: 60 minuten) aankomst maandag 15.00 uur in Denarau.

Vertrek maandag om 12.15 uur met de exclusieve transferboot (duur: 90 minuten), terugkeer aan boord van de Fiji Princess vrijdag 10.00 uur in Denarau.

 

REISSCHEMA

 1. 1 Denarau - Modriki (ontbijt).

  Om 15.00 vertrekt u vanaf de haven Denarau. De boot vaart gelijk naar de Mamanucas. U overnacht voor het Modriki Island in deze locatie is de film "Cast Away" met Tom Hanks opgenomen. 

 2. 2 Modriki - Soso Bay (volpension).

  Vandaag heeft u tijd om te zwemmen of een wandeling te maken langs het strand. Verder op de dag vaart u naar Yasawas. Hier is het eventueel mogelijk om met haaien te zwemmen. Er is een bezoek mogelijk aan het dorp Soso of u kunt heerlijk gaan snorkelen of kajakken. Overnachting Soso Bay.

 3. 3 Soso Bay - Naukacuva (volpension).

  Vandaag staat een bezoek aan een kerk en een trationele lunch op het programma.  Aan boord kunt u vandaag een kookworkshop volgen of een tocht maken met een glasbodemboot. Ook is het mogelijk een snorkeltour te doen. Overnachting Naukacuvu Island.

 4. 4 Naukakcuva - Sacred Island (volpension).

  Vandaag heeft u de tijd om watersporten te beoefenen en vaart u naar Sacred Island. Er is een picknick aan het strand en u heeft een vrije dag om te genieten van de prachtige omgeving.  U heet de deelnemers van de 5-daagse tour aan boord welkom, degene die een 4-daagse tour hebben gedaan verlaten de Fiji Princess.' s Avonds is er een Captain’s Dinner. Overnachting Sacred Island.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Blue Lagoon Cruises 4 dagen
Prijs per persoon vanaf € 900 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

 Cruise, Engelstalige reisleiding, overnachtingen aan boord, genoemde maaltijden,  landexcursies en entreegelden.

 

Exclusief

 Optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

 Luchthaventransfer.

 

Voor de 4-daagse cruise vertrekt u op vrijdag om 11.00 uur vanuit Denarau en komt aan op maandag 15.00 uur. Bij terugkeer gaat u met een exclusieve transferboot van Naukacavu naar Denarau (duur 60 minuten)

 

Fiji

Land, Reizen, Excursies