Home >  Accomodatie details

The St. Regis Bora Bora Resort

Motu Omee, Bora Bora lagune
Niet beschikbaar
Data en prijzen

HOTEL DETAILS

Het  6* St. Regis Bora Bora Resort  ligt op Motu Omee. Om hier te komen wordt u opgehaald vanaf de luchthaven waar u met een jacht naar uw resort gebracht wordt. (20 min.).

Het resort telt 3 restaurants waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Ook zijn er verschillende bars waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op Mt. Otemanu en de azuurblauwe lagune. 

De luxueuze Beach en Overwater Villa's hebben een woonoppervlakte van 144-177 m² met directe toegang tot het strand of de lagune, glasbodemtafel, privétuin of eigen terras met paviljoen. Elk verblijf biedt absolute rust en is exotisch ingericht met hout en marmer.  Alle villa’s beschikken over een airco,  dvd/cd, tv, espressomachine, minibar en kluisje. De St. Regis Butler Service is voor alle villa’s beschikbaar. Wi-Fi is beschikbaar tegen betaling.

Er is een Miri Miri Spa ter grote van1208m²,  een fitnesscentrum en kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen zich uitstekend vermaken in de St. Regis Kids Creativity Club.  U kunt kosteloos gebruik maken van kajaks, kano’s snorkelen, tennis en biljart.

DATA EN PRIJZEN

The St. Regis Bora Bora Resort, Motu Omee, Bora Bora lagune, Frans Polynesië

AKTIE
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Overnachting.

 

exclusief  

 Luchthaventransfer € 76

 

toeslag

 Voor Kerst en Oud en Nieuw geldt een toeslag op het diner

 Ontbijt per persoon € 46

 Halfpension per persoon € 137

 

specials

  Langverblijfskorting: 10=7  10 nachten verblijven en 7 nachten betalen.

  (geldig 01.04.15-25.12.15)

 

Frans Polynesië

Land, Reizen, Excursies