Home >  Reis details

Aranui III - Een cultuurcruise

v.a. € 3125
Reisdata en prijzen

Met deze 14 daagse cultuurcruise ontdekt u de Tuamotu- en Marquesas eilanden. U verblijft aan boord van de ARANUI III en gaat een heerlijk avontuur beleven op dit vracht- en passagiersschip. Het is leuk om te zien hoe het schip geladen en gelost wordt.  Tijdens uw cruise kunt u genieten van de prachtige kustpanorama’s. Chansonnier Jacques Brel en Gauguin hadden dit prachtige gebied al eerder ontdekt.

De Aranui III is een vracht- en passagiersschip. Deze is in april 2003 in gebruik genomen. Het heeft alle moderne gemakken aan boord. Er kunnen 200 passagiers aan boord. Er zijn verschillende hutten:  de Suite (Sun of Star Deck), grote buiten hut met 2-persoons bed met eigen badkamer met douche en toilet, met of zonder balkon. Deluxe A cabin (Sun of Star Deck) buitenhut met 2-persoonsbed met eigen badkamermet douche en toilet. Standard A cabin (A of B Deck) buitenkajuit met twee bedden en eigen douche en toilet. C klasse is op een slaapzaal voorzien van airco met 18 stapelbedden (kajuitbedden) en gemeenschappelijke douche en toilet.

REISSCHEMA

 1. 1 Papeete (lunch en diner).

  U gaat individueel naar Papeete. Om 10.30 uur gaat u aan boord van de Aranui, die in deze handelshaven ligt.

 2. 2 Fakarava in de Tuamotu archipel (volpension)

  U kunt heerlijk genieten van de kalme zee. De Polynesische bemanning zal u trakteren op lokale muziek en dans.

 3. 3 Op zee (volpension).

  U kunt heerlijke genieten van de kalme zee. De Polynesische bemanning zal u trakteren op lokale muziek en dans.

 4. 4 Nuku Hiva (O/L/D).

  ’s Morgens vroeg komt u aan in Taiohae. Van hieruit gaat u met terreinwagens een tocht maken naar de Notre Dame Kathedraal. Daarna gaat u naar de Muake pas en het Taipivai dal. Hier heeft u de mogelijkheid om een wandeling te maken door het regenwoud naar de archeologische plaats Meae Paeke. In de late namiddag moet u inschepen in Tapivai. Hier start de 8-daagse tour vanaf  Papeete met een vlucht naar Nuku Hiva. De deelnemers die deze 8-daagse cruise doen zullen zich vandaag bij u aansluiten.

 5. 5 Ua Pou (volpension).

  U heeft vandaag uitzicht op de bizarre bergtop op het eiland Ua Pou, deze steekt meer dan 1200m boven de zee uit. ’s Morgens arriveert de Aranui in Hakahua. U heeft vrije tijd aan land. De lunch wordt geserveerd in een restaurant waar u kunt genieten van de lokale specialiteiten. In de namiddag vertrekt het schip naar Hakahetau

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

Aranui III - Een cultuurcruise
Prijs per persoon vanaf € 3125 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

13, 10 of resp. 7 overnachtingen zoals geboekt, 3% toeristenbelasting, havengelden en lokale belastingen, brandstoftoeslag, maaltijden volgens programma (lunch: picknick of in lokaal restaurant), tafelwijn tijdens lunch en diner aan boord en excursies aan land. 11-daagse tour: transfer op Nuku Hiva. 8-daagse tour: retour transfers op Nuku Hiva.

 

exclusief

Vluchten bij de 8- & 11- daagse tour, persoonlijke uitgaven zoals fooien, drankjes aan de bar of in het restaurant en persoonlijke uitgaven.

 

specials

Verblijf op de Marquesas: De 8- & 11-daagse tour kunnen uitgebreid worden met hotelverblijf en excursies.

 

afwijkende annuleringsvoorwaarden

119 t/m 90 dagen voor vertrekt 25% van de reissom, 89 t/m 60 dagen voor vertrek 50% van de reissom, 59 t/m 30 dagen voor vertrek 75% van de reissom, 29 dagen voor verrekt 100% van de reissom. Bij boeking dient een aanbetaling te worden voldaan van 25% en het restantbedrag uiterlijk 45 dagen voor vertrek.

Frans Polynesië

Land, Reizen, Excursies