Home >  Reis details

15 – Daagse groepsrondreis ‘Klassiek Nieuw-Zeeland’

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Een veelzijdige groepsrondreis in internationaal gezelschap met ervaren Engelstalige chauffeur/gids. Tijdens de rondreis van Christchurch naar Auckland kunt u genieten van de hoogtepunten van dit schitterende land. Verwonder u over de unieke fjorden, de prachtige landschappen, adembenemende gletsjers, fantastische boot- en treinreizen, proef de heerlijke wijnen, bezoek de filmset van de Hobbit en ervaar hoe gastvrij de bevolking is.

REISSCHEMA

 1. 1 Christchurch (diner).

  Bij aankomst in Christchurch wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. U bent de rest van de dag vrij om zelf de stad te verkennen. Overnachting in het Rendezvous Hotel.

 2. 2 Christchurch - Omarama (ontbijt en diner).

  Na het ontbijt maakt u een korte stadstour door Christchurch. Vervolgens gaat de reis via de Canterbury Plains naar de MacKenzie Country. U bezoekt bij Lake Tekapo de beroemde Church of the Good Shepherd en het Collie Dog Memorial. De reis gaat verder naar Mt. Cook N.P, waar u de hoogste berg van Nieuw-Zeeland kunt bewonderen: Mt. Cook. Daarna gaat u naar Omarama. Overnachting in het Heritage Gateway Hotel.

 3. 3 Omarama - Dunedin (ontbijt en diner).

  Op weg naar Dunedin passeert u grote meren en rijdt u langs de Waitaki Valley. Dunedin wordt ook wel de 'Schotse' stad genoemd. In Dunedin maakt u een stadstour en bezoekt u o.a. 's werelds steilste woonstraat, de Universiteit, de eerste kerk, Speight’s Brewery en de Katholieke kathedraal. De middag is ter vrije besteding. Uw reisleiding wil u graag helpen met het kiezen van activiteiten. Overnachting in het Scenic Dunedin City Hotel.

 4. 4 Dunedin - Te Anau (ontbijt en diner).

  Vandaag bezoekt u het historische Kasteel van Larnach. U krijgt hier alle informatie over de tragische en mysterieuze geschiedenis van het enige kasteel in Nieuw Zeeland. Geniet van het spectaculaire uitzicht over de Otago Peninsula. Via de agrarische steden Gore en Lumsden gaat u naar Lake Te Anau. Overnachting in het Distinction Luxmore Hotel.

 5. 5 Te Anau - Milford Sound - Queenstown (ontbijt en diner).

  U vervolgt uw reis langs de Eglinton en Hollyford Valleys en u rijdt via de Homer Tunnel naar Milford Sound,  gedomineerd door Mitre Peak. U maakt een onvergetelijke boottocht door de fjord naar open zee. Onderweg kunt u de mooie watervallen van Bowen en Stirling bewonderen. Hierna keert u terug naar Te Anau. U rijdt langs de oevers van het meer Wakatipu naar Queenstown. U dineert vanavond  in het Skyline Stratosfare Restaurant, waar u geniet van een heerlijk diner met een spectaculair uitzicht. 2 overnachtingen in het Copthorne Lakefront Hotel & Resort. 

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

15 – Daagse groepsrondreis ‘Klassiek Nieuw-Zeeland’
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Transfer van/naar de luchthaven, overnachtingen in goede middenklasse hotels, vervoer per  comfortabele touringcar, ferry van Picton naar Wellington, TranzAlpine treinreis, Coastal Pacific  treinreis, genoemde maaltijden, service ervaren Engelstalige gids/chauffeur en excursies 


 EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

 Aantal deelnemers: min. 15 pers, max. 48 pers.

 

Vertrekdata is op aanvraag.

 

 

 

Nieuw Zeeland

Land, Reizen, Excursies