Home >  Reis details

21- Daagse groepsrondreis ‘Spirit van Nieuw-Zeeland’

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Een prachtige groepsrondreis per luxe touringcar, waarbij u kennis maakt met de vele hoogtepunten van het schitterende Nieuw-Zeeland. Er zijn tijdens de reis veel bijzondere excursies inbegrepen, zoals een cruise met overnachting in de spectaculaire Milford Sound. De reis is met Engelstalig begeleiding.

REISSCHEMA

 1. 1 Christchurch (diner).

  U dient voor 16.00 uur aan te komen in Christchurch. Op de luchthaven wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Deze mooie stad ligt in het wijngebied van Canterbury. Vanavond ontmoet u tijdens het diner uw medereizigers en reisbegeleider. Overnachting in het Ibis Hotel.

 2. 2 Christchurch - Omarama (ontbijt en diner).

  Vanmorgen verkent u Christchurch, de grootste stad van het Zuidereiland. Christchurch werd in 2011 getroffen door aardbevingen, waarbij veel gebouwen onherstelbaar werden beschadigd. De herstelwerkzaamheden zijn nog steeds in volle gang. Vervolgens rijdt u over de Canterbury Plains naar het gletsjermeren gebied. U maakt een stop bij Lake Tekapo en Lake Pukaki. Daarna brengt u een bezoek aan de Church of the Good Shepherd. Dit kerkje is in de jaren dertig gebouwd ter nagedachtenis aan de eerste boeren uit deze streek. De kerk is misschien wel één van de meest gefotografeerde in Nieuw-Zeeland. Geniet vervolgens van het sensationele alpine landschap van het Mt. Cook N.P. op weg naar Omarama. Overnachting in het Heritage Gateway Hotel.

 3. 3 Omarama - Dunedin (ontbijt en diner).

  Na het ontbijt reist u verder naar Dunedin. Onderweg maakt u een stop bij Oamaru, met haar kalksteen gebouwen, de bizarre Moeraki Boulders, een soort grote, ronde stenen over 50 m strand verspreid, en Larnach Castle, het enige kasteel in Nieuw-Zeeland met schitterende tuinen. In Dunedin maakt u een stadstour. Overnachting in het Kingsgate Hotel.

 4. 4 Dunedin – Milford Sound (ontbijt en diner).

  Vandaag gaat u naar het overweldigende Fiordland N.P, in het zuidwesten van het Zuidereiland. Het is het grootste van de 14 nationale parken in Nieuw-Zeeland, met een oppervlakte van 12.500 km. Geniet van uw rit door de spectaculaire omgeving met regenwouden, oude gletsjers en bergen. U gaat aan boord van de ‘Milford Mariner’ voor een onvergetelijke cruise. De mooie uitzichten, de bergen, de enorme Mitre Peak en de vele watervallen zorgen voor schitterende fotomomenten. En misschien ziet u zelfs dolfijnen, zeehonden en pinguïns. Ook vindt u hier de vogel Kakapo, de enige vliegende papegaai ter wereld. Overnachting aan boord van het schip (in de periode 17 mei-19 september maakt u alleen een cruise in Milford Sound en overnacht u in Te Anau).

 5. 5 Milford Sound - Queenstown (ontbijt en diner).

  Na een heerlijk ontbijt verlaat u het schip en reist u  naar Te Anau. Hier gaat u per boot de gloeiwormgrotten bewonderen. Vervolgens gaat u naar de avonturen hoofdstad Queenstown. 3 overnachtingen in het Copthorne Hotel & Resort.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

21- Daagse groepsrondreis ‘Spirit van Nieuw-Zeeland’
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Meet & greet op de luchthaven, transfer naar uw hotel in Christchurch, overnachtingen in  goede middenklasse hotels, vervoer per comfortabele touringcar, genoemde maaltijden,  service ervaren Engelstalige reisbegeleiding en excursies volgens programma.

 

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

 

OPMERKING

  Aantal deelnemers: min. 15 pers, tenzij vertrekdatum gegarandeerd is.

 

 Korting: bent u binnen 5 jaar eerder met AAT Kings op reis geweest of boekt u voor 31 maart,  dan gelden er aantrekkelijke kortingen.

 

 Optie: op dag 16 kunt u eventueel de echte gastvrijheid van Nieuw-Zeeland ervaren. U  verblijft deze nacht op een lokale boerderij, geniet van een heerlijk diner en krijgt u  rondleiding over de boerderij. Toeslag € 50.

 

Vertrekdata 2016

14.04-05.05-16.06-14.07-11.08-01.09-15.09-13.10-27.10-10.11-01.12-08.12-22.12-29.12

 

Nieuw Zeeland

Land, Reizen, Excursies