Home >  Reis details

West Upolu Experience

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Upolu

Het belangrijkste eiland van Samoa is Upolu, In het westen ligt de internationale luchthaven van Faleolo. Ook is hier de haven gelegen waar u een ferry kunt nemen naar Savaii. Aan de noordkust ligt de hoofdstad Apia op 45 minuten rijden van de luchthaven. Upolu is de kleinste van de twee eilanden. Het is rijk aan tropische regenwouden en schitterende stranden. Vooral de zuidkust is heel ongerept en als u het binnenland in gaat komt u talrijke schitterende watervallen tegen.

REISSCHEMA

  1. 1 West Upolu Experience

    Deze tour voert u naar het westelijke deel van Upolu. Ontdek Faletai, één van de meest afgelegen gebieden van Samoa, waar het landschap wild en kleurrijk is. U bezoekt het museum voor schone kunsten op Leulumoega en brengt een bezoek aan de zwemmende schilpadden, bewondert de mangroves op Matafa’a en bekijkt een traditioneel dorp. U geniet van een stevige Samoaanse lunch en u woont een culturele demonstratie bij. Onderweg worden er verschillende stops gemaakt om foto’s te nemen bij de prachtige watervallen en om lekker te zwemmen op één van de prachtige stranden van Samoa.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

West Upolu Experience
Data Type Prijs

Inclusief

Transfers van/naar het Apia Hotel, Engelssprekende gids, mineraalwater, vers fruit, snacks, lunch en een drankje bij de lunch, en alle entreegelden.

 

Minimaal aantal deelnemers

2 personen  (boekingen voor één persoon zijn mogelijk en betalen voor twee personen).

 

Opmerking

Duur Tour:

09.00-16.00 uur alleen op maandag en donderdag.

Samoa

Land, Reizen, Excursies