Home >  Filipijnen

Over Filipijnen

Ontdek de schoonheid van de Filippijnen, het Griekenland van Azië. Een land met meer dan 7000 eilanden, spectaculaire watervallen, bergen en witte stranden. De bevolking is heel vriendelijk, gastvrij en bijna iedereen spreekt de Engelse taal. Bijzonder is dat op de Filippijnen, als enige land in Zuidoost Azië, het grootste deel van de bevolking katholiek is. U wordt niet beperkt in het eten en drinken (kosjer of halal) en het dragen van westerse, minder verhullende kleding is geen probleem.

Op de Filippijnen schijnt de zon het hele jaar door. Vervelen doet men zich niet in dit land. Gedurende de dag kunt u genieten van de vakantie trip die wij voor u ontwerpen of gewoon lekker genieten van zon, zee en strand. De Filippijnen is een van de mooiste landen voor watersporten. Van snorkelen, surfen tot het nemen van een duikcursus. Ontdek de marinewereld met zijn mooie vissen en koralen of zwem rond  in een van de vele gezonken schepen uit de tweede wereldoorlog. Een dagje ultra licht vliegen of een dagje goudwassen? Alles kan geregeld worden om uw  vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.
Wij hebben voor u een aantal modules gemaakt waarmee u op een eenvoudige manier zelf uw vakantie kunt samenstellen. Wij smeden de door u gekozen modules samen tot een compleet verzorgde reis; met transfer, eventuele binnenlandse vluchten en de intercontinentale vlucht. De lokale excursies zijn met Engelssprekende (soms Nederlandstalige) gidsen. Bijna iedereen die naar de Filippijnen komt wordt verliefd op dit land en komt terug op hun volgende vakantie.

Filipijnen