Home >  Reis details

De Filipijnen..WOW meer dan 7000 eilanden…

v.a. € 1297
Reisdata en prijzen
De Filipijnse archipel, een exotisch tropische eilandenrijk met meer dan 7000 eilanden en eilandjes, is omringd door een prachtige blauwe zee. De eilanden waarvan slechts een kwart bewoond is, heeft een boeiende cultuur en kan terugzien op een rijke geschiedenis. Tijdens deze reis bezoekt u de imposante rijstterassen van Banaue, de bruisende metropool Manila en zoekt u de rust en schoonheid van exotisch Palawan eiland. Uiteraard kunt u deze reis verlengen of aanpassen aan uw persoonlijke wensen!

REISSCHEMA

 1. 1 aankomst Manila

  Aankomst op het Ninoy Aquino International Airport van Manila. Hier staat de lokale gids u op te wachten voor uw transfer naar het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding om alvast kennis te maken met deze bruisende stad. 2 overnachtingen in cat. A. Bayview Hotel Manila, cat. B. Heritage hotel of cat. C. Sofitel Manila.

 2. 2 Manila (ontbijt).
  Stadstour door Manila. U bezoekt tijdens deze stadstour een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Manila: het Rizal Park, gelegen aan de noordkant van de Roxas Boulevard. Het park is genoemd naar de verzetsheld Jose Rizal. Op 24 juni 1571 stichtte Adelantado Miguel Lopez de Legazpi de stad Manila. Er zijn nog veel gebouwen uit die tijd in zeer goede staat bewaard. U bezoekt o.a. Fort Santiago, de Manila Cathedral en de San Augustin Church en museum, Casa Manila (gesloten op maandag) en de moderne zakenwijk Makati City. U kunt heerlijk shoppen in de Mall of Asia aan Roxas boulevard of de Greenhills Mall. Voor echte koopjes kunt u naar de Divorsia Market.
 3. 3 Manila – Banaue (ontbijt).
  Vandaag gaat u via Bacolor naar Banaue. In Bacolor maakt u een sightseeing tour voordat u verder gaat. U gaat door verschillende dorpjes en onderweg zult u genieten van de prachtige natuur Via een haarspeldweg komt u aan in Baguio City, gelegen in de provincie Benguet. Via de Dalton Pass en Bagabag rijdt u vervolgens verder naar Banaue, gelegen in de provincie Ifugao, waar u laat in de middag aan zult komen. 3 overnachtingen in het Banaue hotel (cat A.B.C.)
 4. 4 Banaue de rijstterrassen (ontbijt).
  Na het ontbijt gaat u per lokale jeepney op weg naar de wereldberoemde rijstterrassen van Banaue, ook wel het achtste wereldwonder genoemd! De imposante rijstterrassen zijn gelegen op heilige grond, de lokale bevolking vereert nog steeds de terrassen als “treden naar de hemel”. Vanaf Batad Junction maakt u wandelingen (met uw gids) door dit prachtige gebied en gaat u naar Banga-An Village. Onderweg maakt u kennis met de levensstijl van de lokale bevolking.
 5. 5 Sagada - Bontoc (ontbijt-lunch).
  U bezoekt het pittoreske Sagada waar u de unieke hangende doodskisten ziet. Na de lunch gaat u naar Bontoc en bezoekt u het museum en kunt u kijken naar een culturele show van de lokale tribe.
Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

De Filipijnen..WOW meer dan 7000 eilanden…
Prijs per persoon vanaf € 1297 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

13 overnachtingen in de genoemde hotels en categorieën op basis van logies met ontbijt, genoemde lunches, alle transfers, excursies met Engelstalige gids. 

 

EXCLUSIEF

 Overige maaltijden, binnenlandse vluchten (ongeveer € 219) persoonlijke uitgaven, drankjes, intercontinentale vlucht.

 

 

toeslag

Prijzen voor groepjes (familie) op aanvraag.

In het hoogseizoen gelden er toeslagen. 

Filipijnen

Land, Reizen, Excursies