Home >  Reis details

17 dagen Exotisch Bali

v.a. € 1295
Reisdata en prijzen

Bali is een vulkanisch eiland gelegen tussen Java en Lombok; behorende tot de Sunda-eilanden. Het is een thuishaven voor de Hindoeïstische gemeenschap van Indonesië en heeft daardoor een heel ander karakter als de rest van het land. Mede daardoor heeft het eiland al tijden lang een magnetische aantrekkingskracht voor toeristen die hier met volle teugen van kunst, dans en muziek komen genieten. Het eiland Bali heeft als lokale hoofdstad Denpasar (vroeger Badung genoemd) waar men ook de luchthaven kan vinden. Verlaat je deze hoofdstad, dan kom je terecht in een oase bestaande uit mangrovebossen, tropisch oerwoud en savannes. Rond het eiland bevinden zich prachtige koraalriffen die vooral geliefd zijn bij duikers en snorkelaars. Op het vaste land wemelt het van de tempels tussen de mooie terrasvormige groene rijstvelden die over het gehele eiland te vinden zijn.
Bali heeft gehle jaar door een heerlijk  klimaat,  prachtige stranden en vele bezienswaardigheden zoals het Gunung Kawi.   Bali is een plek waar Nederlanders tijdens ons eigen koude winterseizoen graag naartoe vliegen om te genieten van een winterzonvakantie. Deze reis laat u kennismaken met de hoogtepunten van het exotische Bali en het heerlijke strand van  Kuta Beach.

REISSCHEMA

 1. 1 Amsterdam – Den Passar.

  U vliegt met Garuda om 12.00  uur van Amsterdam naar Den Passar.

 2. 2 Bali.

  Aankomst Jakarta om 12.15 uur. Aansluitend uw vlucht om 13.55 uur naar Den Passar op Bali, waar u om 16.55 uur aankomt. Op de luchthaven wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Overnachting en ontbijt in een hotel aan Kuta Beach.

 3. 3 Bali (ontbijt).

  Deze dag is ter vrije besteding. Overnachting en ontbijt in een hotel aan Kuta Beach.

 4. 4 Bedugul (ontbijt).

  Vandaag begint uw privé rondreis met gids. U bezoekt de Megwi tempel en de Tanah Lot tempel. Door de rijstterrassen van Jatiluwih gaat u naar Bedugul. U bezoekt het Bratanmeer en de Ulun Danu tempel. Overnachting in een hotel aan Lovina Beach.

 5. 5 Candidasa Beach (ontbijt).

  Voor het ontbijt kunt u een dolfijntour maken (optioneel). Na het ontbijt bezoekt u de Kintamani vulkaan. U heeft een schitterend uitzicht over de bergen en het meer van Batur. U rijdt verder naar Candidasa beach voor uw overnachting. Overnachting in een hotel aan Candidasa Beach.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

17 dagen Exotisch Bali
Prijs per persoon vanaf € 1295 (min 2 pers)
voeg toe

 

Inclusief

 Alle vluchten, transfers, privétour met gids (dag 4-6), alle overnachtingen en dagelijks ontbijt.

 

Exclusief

 Persoonlijke uitgaven, optionele excursies.

 

opmerking

 Vertrek vanaf 15 januari 2015. Prijs is afhankelijk van beschikbaarheid van de vluchten op de  door u gewenste vertrekdatum.

 Prijs op aanvraag voor een andere airline.

 

Indonesië

Land, Reizen, Excursies