Home >  Reis details

6-daagse groepsrondreis van en naar Kuching

v.a. € 780
Reisdata en prijzen

Deze reis neemt u mee naar Sarawak. Dit gebied is rijk aan peper en cacao en nog vele natuurproducten. Tijdens deze 6-daagse reis ontmoet u Orang-oetans en brengt u een bezoek aan de afstammelingen van de koppensnellers. U maakt een boottocht op de Salak rivier, kortom een unieke kans om in 6 dagen dit prachtige gebied te verkennen.

REISSCHEMA

 1. 1 Kuching.

  U wordt van de luchthaven opgehaald en naar uw hotel gebracht. 2 overnachtingen in het  Pullman Hotel in Kuching. 

 2. 2 Kuching (ontbijt).

  Na het ontbijt maakt u een stadstour door het oude Kuching met de koloniale gebouwen. U brengt een bezoekt China town, het Sarawak museum, het Civic Centre en de Tua Pek Kong tempel.

 3. 3 Kuching - Batang Ai (ontbijt en lunch).

  Vanmorgen een bijzonder bezoek aan het Semonggoh rehabilitatiecentrum voor orang-oetans. Deze half wilde Orang- oetans  worden hier opgevangen en verzorgd. U bent in de gelegenheid om tijdens het voeren deze dieren observeren. Hierna vervolgt u uw reis naar gaat u naar Batang Ai (circa 5 uur). U rijdt langs de prachtige peper- en cacaoplantages. Aangekomen bij Batang Ai Dam wordt u per boot naar uw resort gebracht. Overnachting in het Batang Ai Longhouse Resort in Batang Ai. 

 4. 4 Batang Ai - Kuching (ontbijt en lunch).

  Vandaag staat er weer een indrukwekkend bezoek op het programma. U vaart met een longboat over de Lemanak rivier naar een langhuis van de Iban. De Iban zijn de oorspronkelijke bevolkingsgroep van Sarawak en de afstammelingen van de legendarische koppensnellers. U leert hier over hun levenswijze en traditionele gebruiken. Vervolgen maakt u nog een wandeling door de jungle. Na een heerlijke lunch reist u weer terug naar Kuching. 2 overnachtingen in het Pullman Hotel in Kuching.

 5. 5 Santubong Mangrove Cruise (ontbijt).

  Vandaag maakt u een boottocht van een halve dag op de Santubong en de Salak rivier. U heeft een geweldig uitzicht vanaf het water op het machtige mangrovewoud. Uw camera moet er klaar voor zijn om de dieren, zoals de  neusapen en varanen op de foto te zetten. In het water zwemmen krokodillen en u kunt genieten van de prachtige kleuren van de exotische vogelsoorten.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

6-daagse groepsrondreis van en naar Kuching
Prijs per persoon vanaf € 780 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

 Alle 5 overnachtingen in genoemde of gelijkwaardige hotels, alle  genoemde transfers,  maaltijden en excursies. Deze reis gaat met Engelstalige reisbegeleiding.

 

 

EXCLUSIEF

Alle niet genoemde maaltijden en persoonlijke uitgaven zoals drankjes en  fooien.

 

 Mededeling

  Vertrekdata: dagelijks

Maleisië

Land, Reizen, Excursies