Home >  Reis details

6-daagse reis met huurauto van Bangkok naar Phuket

v.a. € -1
Reisdata en prijzen

Thailand is uitermate geschikt om zelf te ontdekken. De infrastructuur is uitstekend. De reis voert u naar door het zuiden van Thailand. U zult verbaasd zijn over de prachtige stranden die Thailand rijk is. Het land heeft zoveel te bieden; prachtige baaien, mangrove moerassen, plantages en nationale parken. Een prachtig land dat een bezoek meer dan waard is.

REISSCHEMA

 1. 1 Bangkok – Damnoern Saduak - Hua Hin - (circa 200 km).

  Vandaag wordt om 08.30 uur uw huurauto afgeleverd bij uw hotel en begint u aan een prachtige reis langs Petchaburi naar Hua Hin, hier kunt u een bezoek brengen aan de drijvende markten in Damnoern Saduak. Er is onderweg veel te zien zoals, het Khao Wang paleis van koning Rama VI in Hua Hin. Als de koning niet in het paleis is kunt u het van 09.00  tot 16.00 uur bezoeken. Ook raden wij aan om een bezoek te brengen aan de vlinder- en kruidentuin in Hua Hin, hier vindt u bloemen zoals orchideeën, kruiden, vlinders en prachtige vogels. Overnachting in het Regent Cha Am Beach Resort (cat.A) of in het Asara Villa and Suite (cat. B) in Hua Hin.

 2. 2 Hua Hin - Chumphon (200 km, ontbijt).

  ). Na het ontbijt rijdt u door de provincie Chumphon "De poort naar het zuiden". U kunt onderweg diverse bezienswaardigheden bezoeken zoals de tempel Mount Khao Chong Krajok (Spiegel berg), hier heeft u een adembenemend uitzicht over de baaien en de bergen. Breng ook een bezoek aan het grote Khao Sam Roi Yot National Park, dit ligt ca.63 km ten zuiden van Hua Hin. Overnachting in het Chumphon Novotel Chumphon Beach in een Superior Garden room, (cat. A) of in het Chumphon Novotel Chumphon Beach in een Superior Pool Side room, (cat. B). 

 3. 3 Chumphon – Ranong (ca. 165 km, F).

  Vandaag kunt u een bezoek brengen aan het Nationaal Museum in Chumphon. Via een prachtige route gaat uw reis verder door deze prachtige provincie. U rijdt langs rijstvelden, plantages en u kunt watervallen en grotten bezoeken op uw weg naar Ranong. Vergeet niet te stoppen bij de Wat Phrathat Sawi tempel, deze ligt aan de rivier Sawi. In de namiddag komt u aan in Ranong aan de Indische Oceaan. Overnachting in Ranong in het Tinidee Hotel in eenDeluxe Room, (cat. A) of in het Tinidee Hotel in een Corder room (cat. B). 

 4. 4 Ranong - Khao Sok (circa 230 km, ontbijt).

  Na een heerlijk ontbijt bezoekt u de warme bron Raksawarin, deze bron is 80 graden, dit is zo warm dat u hier met gemak een ei zou kunnen koken. U rijdt verder naar het Namtok Ngao National Park, dit park is 668 km ².  U vindt hier, in de altijd groene bossen, de Maleise tapir, en luipaarden. Ook kunt u hier makaken, wilde zwijnen, herten en zelfs beren tegen komen.U rijdt verder richting zuiden en vervolgt uw reis naar het zuiden en rijdt door het district Phang Nga, hier vindt u de zeer bijzondere krijtrotsen. Breng een bezoek aan het Si Phang Nga National Park, u zult hier genieten van de prachtige flora en fauna en u vindt. Vergeet niet te stoppen bij de drie indrukwekkende watervallen. Overnachting in Khao Sok in het: Cliff & River Jungle Resort (cat. A en B). 

 5. 5 Khao Sok - Phang Nga (circa 50 km, ontbijt).

  U begint na het ontbijt aan een bijzondere dag! Het Khao Sok National Park is meer dan 160 miljoen jaar oud.U kunt hier met een gids, die u alles kan vertellen over de flora en fauna van dit indrukwekkende park een dag of dagdeel rondwandelen. Maak een tocht per kajak op de Sok rivier en bekijk het wild vanaf het water. U vindt hier prachtige planten, vlinders en zelfs slangen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Chulabhorn Marine Park Centre in Phang Nga, hier leert u alles over de onderwaterwereld. Overnachting in Phang Nga in het Bor Sane Villa (cat. A en B). 

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

6-daagse reis met huurauto van Bangkok naar Phuket
Data Type Prijs

INCLUSIEF

 Genoemde 5 overnachtingen in kamer met bad of douche,6 dagen huurauto met  ongelimiteerd aantal kilometers, ophalen en inleveren bij het hotel van uw huurauto, met de  volgende verzekeringen: aansprakelijkheidsverzekering, all risk verzekering zonder eigen  risico en diefstalverzekering. One way toeslag, gratis extra bestuurder, GPS, routekaart en alle  genoemde maaltijden.

 

EXCLUSIEF

 Internationale vluchten, persoonlijke ongevallenverzekering, brandstof, evt. kosten voor  overschrijding van de huurtermijn, geen aansprakelijkheid voor achtergelaten voorwerpen in  de auto, 160 Bath per dag, ongevallenverzekering, persoonlijke fooien, drankjes, en niet  genoemde maaltijden, alle excursies, entreegelden en een toeslag voor het galadiner tijdens  Kerst en Nieuwjaar.

 

  

MEDEDELING

U heeft een internationaal rijbewijs nodig. U kunt dit kopen bij de ANWB.

Voor de autohuur moet u in het bezit zijn van een credit Card en een leeftijd hebben van minimaal 21 jaar.

 

Thailand

Land, Reizen, Excursies