Reizen in Coronatijd, u leest hier onze voorwaarden.

Indien u twijfelt om nu een reis te boeken dan kunnen wij u geruststellen. Door nu uw reis te reserveren, bent u verzekerd van beschikbaarheid en gunstige tarieven. Wij hanteren momenteel soepele boekingsvoorwaarden. Deze boekingsvoorwaarden gelden enkel voor op maat samengestelde reizen en dienen te zijn geboekt in de periode 01 december 2020 – 31 juli 2021.

Op de eerste plaats vinden wij het belangrijk dat u uw reis boekt wanneer u daar zelf een goed gevoel bij heeft en dat vol vertrouwen doet. Het boeken van een verre rondreis moet plezier geven, geen twijfel en onzekerheid. Normaalgesproken dient er na boeking 20% aanbetaling voor het landarrangement gedaan te worden + volledige vluchtprijs. De restant betaling volgt dan 6 weken voor vertrek. In deze corona periode hanteren wij soepele boekingsvoorwaarden. Voor een reis zal er geen aanbetaling van 20% voor het landarrangement nodig zijn, maar zal de volledige betaling 8 weken voor vertrek zijn.

Mocht uw reis onverhoopt toch niet door gaan vanwege het coronavirus (bijvoorbeeld omdat het reisadvies nog oranje is), dan kan het landarrangement tot 8 weken voor vertrek nog kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden (eventueel gelden de tarieven dan voor de nieuwe periode). De exacte voorwaarden kunnen per bestemming en reisonderdeel verschillen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een (lokale) vlucht met het meest voordelige tarief, dan kan het zijn dat daar strengere voorwaarden op gelden. Of als u bijvoorbeeld kiest voor een treinreis tegen een speciaal tarief, dan kan het zijn dat deze niet geannuleerd kan worden, maar dat de reis in geval van annulering door covid-19 alleen omgeboekt kan worden naar een andere periode. Op moment van boeken bespreken we de voorwaarden met u.

Voor de internationale vluchten heeft u de keus: of alvast boeken en printen en verzekerd zijn van de vluchtprijs. De volledige betaling van de vluchten dient dan ook al gedaan te worden. Mocht de luchtvaartmaatschappij de vlucht uiteindelijk niet uitvoeren, dan kunt u een restitutie krijgen. Mochten de vluchten wel uitgevoerd worden, maar u door bijvoorbeeld een oranje reisadvies nog niet kunnen reizen, dan geldt er bij luchtvaartmaatschappijen veelal alleen een omboekmogelijkheid en geen restitutie. Of u boekt de vluchten pas later, zodat u nog nergens aan vast zit. Voor diverse maatschappijen kunnen wij vluchten lange tijd in optie houden voor u. Mocht u de vluchten later laten printen, dan kan het wel zijn dat de vluchten eventueel duurder uitvallen.

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.