Onze reizen naar Droomeilanden Advies nodig? Bel:
0517 430068

Onderweg

Zoekfilter

Bestemmingen
Landen
Thema's
Prijzen

Veranda Pointe Aux Biches Hotel

Dit viersterren gezinsvriendelijke boetiekhotel ligt in de buurt van Grand-Baie, een levendige badplaats. Het is een ideaal hotel voor gezinnen met kleine kinderen en teenagers. Voor de kleintjes is er een kids club en voor hun oudere broers en zussen is er in het hele hotel gratis Wifi. Koppels die meer op zoek zijn naar privacy en rust heeft het hotel een vleugel van het hotel gereserveerd voor volwassenen met een eigen restaurant, bar en zwembad.

vanaf: € 147
Meer informatie

Walvisexpeditie op de Austral Eilanden

U kunt in de omgeving van de afgelegen Austral eilanden een walvis expeditie maken. Deze eilanden zijn per vliegtuig te bereiken op ongeveer 2 uur vliegen vanaf Papeete. De Austral eilanden zijn ongeveer 3000 jaar bewoond. Het is fantastisch om de bultrugwalvissen te spotten vanaf een platform of boot. Dit kan in de periode juli tot oktober. Wie van avontuur houdt kan ook gaan zwemmen met de walvissen en genieten van de aanstekelijke geluiden.

vanaf: € 935
Meer informatie

Zilwa Attitude

In de Creoolse taal betekent Zilwa een “eilandbewoner”. Zilwa Attitude is het eerste hotel met een Creoolse naam op Mauritius. Zilwa Attitude is anders en uniek met haar Mauritiaanse concept en nodigt alle gasten uit om de legendarische echtheid van dit kleine paradijs te ontdekken. Gelegen aan de noordkust van Mauritius, in Kalodyne, vlakbij het vissersdorp Grand Gaube, is dit 4 * hotel een “hymne” naar Mauritius.

vanaf: € 128
Meer informatie

Algemeen

              

ER KOMT EEN TIJD DAT VAN HOREN ZEGGEN, GEZIEN OP TV NIET MEER GENOEG IS. DAN MOET IK ER HEEN: OP REIS

Tasman Travel en Uniek Afrika zijn al ruim 25 jaar dé specialisten in het verzorgen van bijzondere reizen voor bijzondere mensen naar Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden in de Indische en Stille Oceaan. Wij weten waar in de wereld de mooiste bijzondere plaatsen en activiteiten te vinden zijn. Het ontwerpen van maatwerkreizen is onze specialiteit. Een groot aantal van de arrangementen op deze website hebben wij naar eigen ervaring voor u ontworpen. Wij zijn er trots op dat wij steeds weer die reizen kunnen samenstellen, die volledig aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Iedere klant is uniek en wij zorgen ervoor dat u die reis gaat maken die bij u past. Een reis met Tasman Travel en Uniek Afrika is niet zomaar even op vakantie gaan. Het is een investering in een unieke belevenis, waarbij de opgedane indrukken en ervaringen u levenslang moeten bijblijven.

Ga met ons mee op ontdekkingsreis naar de mooiste eilanden van onze planeet. Wij weten, in het kielzog van Tasman, de juiste weg. Droomt u ook al lang van een fascinerende reis naar de droomeilanden Hawaii, Fiji, Tahiti, Malediven, Seychellen, Mauritius of Zanzibar? Ziet u zich al genieten aan de paradijselijke stranden? Of bent u avontuurlijk ingesteld en zoekt u een droomreis naar het wandelparadijs La Réunion of het bijzondere Madagaskar? Deze juweeltjes wachten om door u ontdekt te worden. Bij Tasman Travel en Uniek Afrika vindt u een groot aanbod aan droomreizen naar deze topbestemmingen. Als reisspecialist voor deze bestemmingen kunnen wij uw reis geheel op maat samenstellen. Unieke reizen voor unieke mensen. Onze ervaren reisontwerpers helpen u graag die droomreis voor u te ontwerpen. We maken graag een afspraak met u!

En vergeet vooral niet: The sooner you go, the longer the memories!

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.