Hotel Les Tipaniers, Moorea

Hotel Les Tipaniers is zeer geschikt voor prijsbewuste reizigers. Het ligt aan een prachtig wit zandstrand ten noordwesten van de kust van Moorea. Het hotel ligt ongeveer 45 minuten vanaf de luchthaven. Het hotel telt 22 bungalows. Deze bungalows liggen verspreid op de palmheuvel. Er zijn 2 restaurants en een bar aanwezig. Hier kunt u genieten van een exotisch drankje. Alle bungalows zijn voorzien van een douche/toilet, föhn, kitchenette, koelkast, koffie/theefaciliteiten, telefoon en kluisje. Er zijn Garden- en Beach Bungalows. Tevens is er gratis wifi.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Logies

Exclusief:

Tarieven transfers, ontbijt en halfpension op aanvraag

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.