4-Daagse Mangaia Adventure Tour

Tijdens deze 4-daagse Mangaia Adventure Tour vliegt u van Rarotonga naar Mangaia. U verblijft u in de Mangaia Villas. Mangaia is een ringvormig eiland, ook wel atol genoemd het is, en omgeven door een tot 60 m diep en rond koraalrif. In het binnenland vindt u moerassen en een zeer vruchtbare vulkanische bodem. Door de inwoners is er een pad in de rotsen gemaakt zodat het beter te bereiken is. Bij het grootste kratermeer van de Cook Islands Lake Tiriara zijn aan de oevers platformen gebouwd. Op Mangaia leeft de zeer zeldzame ijsvogel die zich alleen voedt met spinnen, insecten en hagedissen. U kunt op Mangaia een bijzonder waardevol souvenir aanschaffen een halsketting gemaakt van Pupu, dit is een kleine gele slak die alleen tevoorschijn komt na de regen. Bij uw verblijf is een Island Tour met lichte lunch inbegrepen. Tevens kunt u kiezen uit een Cave Tour of een Fishing Tour.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Rarotonga - Mangaia. U vliegt vandaag in 45 minuten met Air Rarotonga naar Mangaia. Managia is het tweede grootse eiland van de Cooks. Vanaf de luchthaven is de transfer naar uw accommodatie. 3 overnachtingen in Mangaia Villas.

Dag 2

Programma

Mangaia (ontbijt). Vandaag staat er een dagexcursie op dit onbekende eiland op het programma. U maakt kennis met de meest spectaculaire natuurlijke trekpleisters van Mangaia: de tuinen en de grotten. Een lichte lunch is inbegrepen.

Dag 3

Programma

Mangaia (ontbijt). Mangaia heeft zeer veel verrassingen te bieden. U geniet van de ongerepte natuur aan dit stukje exclusieve Zuidzee. Er zijn maar weinig mensen die uw ervaring delen. Vandaag kunt u kiezen voor de avontuurlijke cave tour of u kunt gaan vissen.

Dag 4

Programma

Mangaia - Rarotonga (ontbijt). Vandaag is de transfer naar de luchthaven en vliegt u terug naar Rarotonga. Onderweg kunt u nog genieten van het prachtige uitzicht.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vlucht van/naar Rarotonga naar Mangaia, 3 overnachtingen in Mangaia Villas o.b.v. ontbijt, transfers op het eiland, dagtour inclusief lunch en cave tour of vis tour.

Exclusief:

Internationale vlucht, optionele excursies en persoonlijke uitgaven

Opmerking:

Toeslag voor halfpension is op aanvraag.

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.