Reizen zoeken Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Onderweg

Zoekfilter

Bestemmingen
Landen
Thema's

Kisiwa House, Stone Town

Kisiwa House, een luxueus hotel in Stone Town, staat bekend om zijn mix van verfijning en gracieuze Swahili-gastvrijheid. Het hotel ligt in het historische centrum en op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden, musea, antiekwinkels en restaurants.

prijscategorie: €
Meer informatie

Michamvi Sunset Bay

Michamvi Sunset Bay een kleinschalig beach resort direct gelegen aan de Chwaka baai van het Michamvi schiereiland. Het is gelegen aan één van de mooiste parelwitte zandstranden van Zanzibar. Een klein juweeltje aan de Indische Oceaan.

prijscategorie: €€
Meer informatie

Sharazad Boutique Hotel

Sharazad Boutique Hotel is een kleinschalig en charmant boutique hotel gelegen aan de zuidoostkust in Jambiani. De hoofdstad Stone Town ligt op ca. 41 km. Het hotel is gelegen aan een eigen strand. Snorkelen is een van de populaire activiteiten, u kunt er ook windsurfen en duiken. Het hotel wordt omgeven door weelderige, tropische vegetatie en kijkt uit over de azuurblauwe en warme Indische Oceaan.

prijscategorie: €
Meer informatie

Fun Beach Hotel

Het kleinschalige Fun Beach Hotel ligt aan de oostkust van Zanzibar. Het is een paradijs van palmbomen, bananenbomen en heeft een weelderige tuin met lokale bloemen. Fun Beach heeft een privéstrand met uitzicht op de Indische Oceaan. De witte zandstranden, het sprankelend helder warm water in turquoise lagunes en de kleurrijke koraalriffen maken dit hotel een heerlijk verblijf. De 40 bungalows liggen allemaal rond een zwembad.

prijscategorie: €
Meer informatie

17-Daagse romantische Huwelijksreis Filipijnen

Tijdens deze 17-daagse huwelijks verblijft u op de meest prachtige en romantische plekken van de Filipijnen. De reis begint op Cebu en vliegt vervolgens naar Boracay. Dan reist u naar het prachtige Palawan en u verblijft in zowel Puerto Princesa als El Nido. Maar het romantische hoogtepunt van de reis zijn de 2 overnachtingen op de Linapacan Islands. Juweeltjes van eielanden met kristalhelder water, onaangetaste riffen en spierwitte zandstranden.

prijscategorie: €€€
Meer informatie

16-Daagse reis Hoogtepunten van de Filipijnen

Deze 16-daagse reis lijkt op de 21-daagse Filipijnen compleet maar is voor de reiziger die iets minder tijd heeft. U begint op Cebu, het kleine zusje van Manila en gaat vervolgens naar het bijzondere eiland Bohol. Hier gaat u natuurlijk de Chocolat Hills verkennen. U reist naar het schitterende Palawan en verblijft in zowel Puerto Princesa als El Nido. 

prijscategorie: €€
Meer informatie

9-Daagse Groeps- of Privéreis Ontdek Oeganda

Tijdens deze 9-daagse reis beleeft u een aantal hoogtepunten van Oeganda. U maakt verschillende safari’s op zoek naar het wild. Ook maakt u een boottocht op het Kanzinga Kanaal en een boottocht naar Murchison Falls. En natuurlijk gaat u tijdens deze reis opzoek naar de Chimpansees in het Kibale Forest National Park en de Gorilla in het Bwindi Impenetrable National Park. U reist in een 4×4 Landcruiser met Engelstalige gids/chauffeur. De reis kan als groepsreis worden uitgevoerd maar ook als privéreis.

prijscategorie: €€€€
Meer informatie

21-Daagse reis Filipijnen Compleet

De Filipijnse archipel, een exotisch tropische eilandenrijk met meer dan 7000 eilanden en eilandjes, is omringd door een prachtige blauwe zee. De eilanden waarvan slechts een kwart bewoond is, heeft een boeiende cultuur en kan terugzien op een rijke geschiedenis. Tijdens deze reis bezoekt u de bruisende metropool Manila, de imposante rijstterassen van Banaue, het exotische Palawan eiland en verkent u Bohol en Cebu. Uiteraard kunt u deze reis verlengen of aanpassen aan uw persoonlijke wensen!

prijscategorie: €€€
Meer informatie

LUX* South Ari Atol Resort

LUX* South Ari Atol Resort is een paradijselijk eilandresort waar u de Malediven ten volle kunt ervaren. Het Resort  is gelegen op een privé-eiland in het zuiden van het Ari Atol aan een van de mooiste duiklocaties van het gebied. De hoofdstad Malé en de luchthaven liggen op ca. 104 kilometer afstand en zijn met het watervliegtuig in minder dan 30 minuten te bereiken.

prijscategorie: €€€€
Meer informatie

16-Daagse reis Hoogtepunten van Madagaskar

Madagaskar kent unieke flora en fauna. Het is het eiland van de lemuren, kameleons en baobab bomen. Deze 16-daagse reis door Madagaskar is een aaneenschakeling van natuurlijke, landschappelijke en culturele hoogtepunten. U bezoekt o.a. het Analamazaotra National Park (Andasibe), Antsirabe, Ranomafana, Tsaranoro Vallei en Isalo National Park. Na dit alles verblijft u nog 4 dagen […]

prijscategorie: €€
Meer informatie

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.