Home >  Nieuws

Nieuwe brochures te bestellen via TWI

Speciaal voor reisbureaus en reisagenten: de brochures van Uniek Afrika en Tasman Travel zijn weer te bestellen via TWI  Vier brochures met volop reisinformatie en aanbiedingen naar Afrika & self-catering accomadaties in Afrika , Australië en Nieuw-Zeeland  en droomeilanden met eilanden van de Stille en Indische Oceaan.

Bestel meteen de brochure via TWI

Speciaal voor reisbureaus en reisagenten: de brochures van Uniek Afrika en Tasman Travel zijn weer te bestellen via TWI. Vijf brochures met volop reisinformatie en aanbiedingen naar Afrika & Indische Oceaan, Australië, Azië, Nieuw-Zeeland & South Pacific en (NIEUW!) Zuid Amerika.

 

Bestel meteen de brochure via TWI (link naar http://www.twi.nl/inloggen/inloggen_mijntwi.asp)

Meer Nieuws

Bijzondere huwelijksreizen bij Tasman Travel en Uniek Afrika
Jullie huwelijksreis is waarschijnlijk de meest bijzondere reis die jullie ooit gaan maken. De perfecte afsluiter van jullie huwelijksdag. Bij Uniek Afrika en Tasman Travel... Lees verder »
Japan momenteel uniek reisdoel door aantrekkelijke koers
Door de aantrekkelijke valutakoersen is Japan momenteel een veelgeboekte bestemming. Het land van de rijzende zon is als reisdoel nog relatief onbekend, terwijl Japan veel... Lees verder »
Unieke reizen door Zuid Amerika
Naast Australië en Azië biedt Tasman Travel sinds kort ook bijzondere reizen naar Zuid Amerika aan. Overweegt u een reis naar Brazilië, Argentinië, Peru of... Lees verder »