Home >  Nieuws

Japan momenteel uniek reisdoel door aantrekkelijke koers

Door de aantrekkelijke valutakoersen is Japan momenteel een veelgeboekte bestemming. Het land van de rijzende zon is als reisdoel nog relatief onbekend, terwijl Japan veel te bieden heeft voor de avontuurlijke reiziger.

De traditie, de religie en de cultuur van Japan staan in schril contrast tot de hightech industrie en de moderne economie van het land. Dit resulteert in een voor Westerse toeristen nauwelijks te bevatten samenleving waar eeuwenoude rituelen hand in hand gaan met moderniteiten. Japan kunt u individueel bereizen. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld en de meeste bezienswaardigheden bevinden zich vlakbij de stations van de trein of bus.

Tasman Travel is uniek in het aanbod reizen naar Japan. Lees op onze Japan-landenpagina meer over de bijzondere reizen naar Japan.

Meer Nieuws

Bijzondere huwelijksreizen bij Tasman Travel en Uniek Afrika
Jullie huwelijksreis is waarschijnlijk de meest bijzondere reis die jullie ooit gaan maken. De perfecte afsluiter van jullie huwelijksdag. Bij Uniek Afrika en Tasman Travel... Lees verder »
Unieke reizen door Zuid Amerika
Naast Australië en Azië biedt Tasman Travel sinds kort ook bijzondere reizen naar Zuid Amerika aan. Overweegt u een reis naar Brazilië, Argentinië, Peru of... Lees verder »
Nieuwe brochures te bestellen via TWI
Speciaal voor reisbureaus en reisagenten: de brochures van Uniek Afrika en Tasman Travel zijn weer te bestellen via TWI  Vier brochures met volop reisinformatie... Lees verder »