Home >  Nieuws

Bijzondere huwelijksreizen bij Tasman Travel en Uniek Afrika

Jullie huwelijksreis is waarschijnlijk de meest bijzondere reis die jullie ooit gaan maken. De perfecte afsluiter van jullie huwelijksdag. Bij Uniek Afrika en Tasman Travel vinden jullie een ruime keuze uit unieke reizen naar unieke bestemmingen. Niet de welbekende dertien in een dozijn reizen, maar reizen die jullie volledig op jullie wensen kunnen afstemmen. Een unieke huwelijksreis als verlenging van een unieke dag!

Populair onder pasgetrouwden zijn de reizen naar Mauritius die speciaal voor jullie zijn samengesteld. Voor deze reizen gelden bijzondere tarieven of kortingen voor bruidsparen. Vergeet niet jullie trouwboekje mee te nemen!

Willen jullie graag een unieke huwelijksreis? Kies jullie favoriete regio, check de reizen en accommodaties of neem direct contact met ons op.

Meer Nieuws

Japan momenteel uniek reisdoel door aantrekkelijke koers
Door de aantrekkelijke valutakoersen is Japan momenteel een veelgeboekte bestemming. Het land van de rijzende zon is als reisdoel nog relatief onbekend, terwijl Japan veel... Lees verder »
Unieke reizen door Zuid Amerika
Naast Australië en Azië biedt Tasman Travel sinds kort ook bijzondere reizen naar Zuid Amerika aan. Overweegt u een reis naar Brazilië, Argentinië, Peru of... Lees verder »
Nieuwe brochures te bestellen via TWI
Speciaal voor reisbureaus en reisagenten: de brochures van Uniek Afrika en Tasman Travel zijn weer te bestellen via TWI  Vier brochures met volop reisinformatie... Lees verder »