Résidence l’Archipel

Résidence l’Archipel is gelegen nabij de witte zandstranden van het westen, tussen Saint-Gilles-les-Bains en Boucan Can. Het ligt op 1,9 km van Black Rock Beach aan de noordwestkust van het eiland La Reunion. De golfbaan Blue Pond ligt op 2 km van het Résidence l’Archipel. De accommodatie beschikt over een zwembad omgeven door ligstoelen en palmbomen. Het Résidence l’Archipel biedt dagelijks een continentaal ontbijt en lichte maaltijden worden geserveerd op het terras.

Résidence l’Archipel bestaat uit 52 studio’s, 2 comfortstudio’s en 12 duplexwoningen, verdeeld over vier gebouwen en omgeven door een prachtige groene tropische tuin en een prachtig lagunezwembad van 350 m2. De studio’s en appartementen hebben een kitchenette, een badkamer en gratis WiFi. Tevens beschikken ze over een balkon of terras met uitzicht op het zwembad of de tuin. De kitchenettes zijn uitgerust met een magnetron en een koelkast. De comfort Studio’s zijn iets ruimer en hebben een outdoor keuken. Tevens hebben ze een privé terras.

 

 

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Logies

Exclusief:

Ontbijt en transfer op aanvraag.

Handling fee Euro 25,- per persoon

Specials:

Het hotel biedt langverblijfkorting aan. Vraag naar de voorwaarden.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.