Home >  Reis details

CARNAVAL IN RIO

v.a. € 1895
Reisdata en prijzen

Beleef, voel en proef het meest kleurrijke festival van de wereld!  U verblijft in een uitstekend hotel vlakbij het Copacabana Beach, u neemt deel aan een excursie naar Sugar Loaf Mountain en u maakt de grote parade mee in het wereldberoemde Sambodromo.  De transfers en het ticket naar dit grote evenement zijn inbegrepen in de prijs. Als u toch naar Brazilië gaat en u wilt meer zien van dit prachtige land, dan kunt u de reis verlengen met bijvoorbeeld een bezoek aan de aan de machtige watervallen van Iguazu, het mysterieuze Amazone gebied of aan de uitgestrekte Patanal. 

REISSCHEMA

 1. 1 11 Februari

  Vandaag vliegt u met AlItalia  (andere airlines  zijn mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid) van Amsterdam naar Rio de Janeiro, vertrek vanaf Schiphol om 18.05 uur.

 2. 2 12 Februari

  Aankomst in Rio om 07.05 uur. De rest van de dag is vrij om de bruisende stad te ontdekken. Natuurlijk mag een bezoek aan het strand niet ontbreken als u in Rio de Janeiro bent. De twee belangrijkste en populaire stranden zijn Ipanema en Copacobana Beach.    4 overnachtingen met ontbijt in het Majestic Copacabana Hotel.

 3. 3 13 februari

  Dit  is de grote dag van het Carnaval: De Champions Parade. Wij raden u aan zichzelf goed voor te bereiden op de komende avond en nacht. U wordt van uw hotel gehaald voor de parade in het Sambodromo. Onderga, beleef en voel de muziek en exotische kleurenpracht van het mooiste carnaval van de wereld. Na de parade wordt u weer naar uw hotel gebracht. Dit zevenhonderd meter tellende gebied van Rio de Janeiro heet ‘Sambadrome Marquês de Sapucia’. Elk jaar in Februari komt hier de wereldberoemde Carnaval’s parade van Rio de Janeiro voorbij. Miljoenen bezoekers feesten en dansen langs de kant van de weg. Vier dagen lang staat de stad in het teken van Carnaval. Maanden van tevoren is de hele bevolking bezig met het maken van kostuums, praalwagens en het instuderen van muziek en dans.

 4. 4 14 Februari

  Excursie naar de Sugar Loaf Mountain. Vanaf de kust van Rio de Janeiro heeft u een mooi uitzicht op de beroemde Sugarloaf Mountain. Door zijn opmerkelijke vormgeving valt deze granieten berg erg op. Om de berg te bezoeken kunt u gebruik maken van een glazen kabelbaan. Onderweg naar boven heeft u adembenemend uitzicht over de stad. Voor de avonturiers is ook gelegenheid om de berg te beklimmen.

 5. 5 15 februari

  Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een excursie naar Corcovado en het “Christ the Redeemer Statue”. Deze 4 uur durende tour gaat onder begeleiding van een Engelssprekende gids. U gaat per trein door de jungle naar de top van Corcovado. U heeft vanuit de trein een spectaculair uitzicht over het Tijuca woud. U vindt hier apen, exotische dieren en prachtige vogels. Op de top van de Corcovado, op een hoogte van 700 m vindt u het symbool van Rio, het 38 m hoge standbeeld van “Christus de Verlosser”. Dit beeld werd in 1931 gebouwd. U heeft hier een prachtig uitzicht

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

CARNAVAL IN RIO
Prijs per persoon vanaf € 1895 (min 2 pers)
voeg toe

Vertrek datum

11 februari 2016 (beperkt aantal plaatsen!!).
  

inclusief

 4 overnachtingen met ontbijt.
 Excursie naar Sugar Loaf Mountain met gids op 14 februari 2016.
 Parade in het Sambodromo op 13 februari 2016.
 Ticket voor de tribune in sector  3.
 Transfers naar de parade inclusief gids .

 

 Exclusief

  Reservering- communicatiekosten €50.

  Bijdrage calamiteitenfonds €2,50.

  Verlenging is mogelijk! Combineer het carnaval met een bezoek aan de wereldberoemde      watervallen van Iquazu of ga naar het mysterieuze Amazone gebied. 

 

mededeling

 Prijs op basis van 2 personen. 

Brazilië

Land, Reizen, Excursies