10-Daagse Fly-In Safari wildrijk Zambia

Deze aantrekkelijk  fly-in safari neemt u in 10 dagen mee naar 3 indrukwekkende wildgebieden van Zambia. U gaat op safari in de beste safarigebieden van Zambia: het ongerepte South Luangwa Naional Park, het mooie Lower Zambezi National Park en het bijzondere Kafue National Park.  Alle binnenlandse vluchten, transfers, maaltijden en safari’s zijn inbegrepen.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Lusaka – South Luangwa N.P. (diner). Vandaag vliegt u van Lusaka naar Mfuwe in het South Luangwa N.P. Vervolgens transfer naar uw lodge, gelegen aan de oever van de Luangwa Rivier. ’s Middags maakt u uw eerste safari (afhankelijk van de aankomsttijd). 3 overnachtingen in het Kafunta River Lodge.

Dag 2

Programma

- 3 South Luangwa N.P. (volpension). Deze dagen maakt u prachtige ochtend- en middagsafari’s in het South Luangwa N.P. Naast de safari’s per open landrover, kunt u ook kiezen voor een wandelsafari. Of u kunt een culturele excursie naar een lokaal dorp maken. South Luangwa behoort tot de mooiste parken van Afrika en staat bekend om de wandelsafari’s. South Luangwa is niet alleen het thuis van een buitengewone hoeveelheid wild, maar heeft ook een grote verscheidenheid aan vegetatie en vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Luangwa Vallei.

Dag 4

Programma

South Luangwa N.P.- Zambezi River (volpension). Na het ontbijt transfer naar Mfuwe airstrip voor uw vlucht naar de Royal Airstrip. Transfer naar uw lodge. U zult ongetwijfeld al vele dieren zien. Baines River Camp biedt plaats aan 20 gasten in acht individuele suites en een twee-slaapkamer familiesuite. Elke suite is prachtig ingericht en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf. 3 overnachtingen in de Baines River Camp.

Dag 5

Programma

- 6 Lower Zambezi N.P. (volpension). Deze dagen staan in het teken van schitterende safari’s in dit unieke gebied. U kunt kiezen uit wandelsafari’s, safari’s per open landrover, kanotochten op de rivier of u kunt gaan vissen. Tijdens siësta tijd kunt u relaxen bij het zwembad en de nijlpaarden, krokodillen, olifanten, buffels en andere dieren bij de rivier observeren.

Dag 7

Programma

Lower Zambezi N.P. – Kafue N.P. (volpension). Na het ontbijt vliegt u terug naar Lusaka. Hier wordt u opgewacht door uw chauffeur, die u per auto naar het Kafue N.P. zal brengen. Uw lodge is mooi gelegen aan de Kafue Rivier. 3 overnachtingen in de Mukambi Safari Lodge.

Dag 8

Programma

- 9 Kafue N.P. (volpension). Deze dagen gaat u op zoek naar het vele wild. Per boot steekt u de Kafue Rivier over en vervolgens gaat u per open landrover op safari in het Kafue N.P. Tijdens uw verblijf kunt u ook deelnemen aan een wandelsafari, een boottocht maken op de rivier, een cultureel uitstapje naar een lokaal dorp of een visexcursie. Het Kafue N.P. is het thuis van meer dan 400 vogelsoorten en heeft een uitbundig wildleven. Een beroemde attractie van Kafue is Busanga Plains, een enorm moerasgebied.

Dag 10

Programma

Kafue N.P. - Lusaka (ontbijt). Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur voor uw transfer naar Lusaka.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde binnenlandse vluchten van/naar Lusaka, autotransfers Lusaka-Kafue N.P.-Lusaka, genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden, stadaard drankjes, dagelijks 2 safariactiviteiten, entreegelden/parkfees.

Exclusief:

Internationale vluchten, visum Zambia, overige drankjes en persoonlijke uitgaven.

Extra info:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: tijdens uw vluchten mag u maximaal 20 kilo bagage p.p. meenemen in een zachte tas, inclusief handbagage en foto uitrusting.

Vertrek is dagelijks. In het laagseizoen (april, mei en november) kan het zijn dat er geen Proflight vluchten gaan naar Lower Zambezi.

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.