Autohuur Tasman Travel | Uniek Afrika Autohuur Tasman Travel | Uniek AfrikaAutohuur Tasman Travel | Uniek Afrika

Autoverhuur

Diverse landen zijn het ideale land voor een autorondreis. Australië, Nieuw-Zeeland en diverse landen in Zuidelijk Afrika zijn heel goed met een huurauto te doen. Onder andere in Zuidelijk Afrika is dit Zuid-Afrika, Namibië en Botswana .

Samen met u kunnen wij een prachtige reis, inclusief autohuur, samenstellen en deze in uw eigen tempo gaan ontdekken. Vergeet niet dat er in diverse landen aan de linkerkant van de weg gereden wordt. Verder raden wij u aan om zachte tassen in plaats van hardschalen koffers mee te nemen, dit in verband met de bagageruimte. Bij het huren van een auto zijn diverse voorwaarden van toepassing. Zo kan er een minimum leeftijd gelden. In veel landen dient u in het bezit te zijn van uw eigen rijbewijs en een internationaal rijbewijs. Ook zijn een diverse verzekeringsmogelijkheden, wij adviseren bijna altijd een all-in verzekering. Wij adviseren u hier graag over. En tevens kunne wij voor u op diverse bestemmingen een navigatie systeem regelen.

Verhuurbedrijven

Wij werken in Zuid-Afrika samen met Europcar, in Namibië o.a. met Europcar en Avis, in Australië met Hertz en in Nieuw-Zeeland met GoRentals en Hertz. De verhuurmaatschappijen hebben een groot netwerk van depots, verspreid over de grote steden. U kunt de huurauto ophalen op de luchthaven maar ook een stadsdepot behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden diverse, avontuurlijke autoreizen aan. De reisontwerpers helpen u met het op maat maken van uw droomreis en adviseren u graag over welke onderdelen u vooral niet moet vergeten om uw reis tot een onvergetelijke, unieke reis te maken! Klik hier voor voorbeelden van autoreizen.

Wij informeren u hier graag verder over, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.