Camperhuur in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika – Algemeen

Tasman Travel en Uniek Afrika bieden camperhuur aan in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Botswana en Namibië). Reizen met een camper is de ultieme manier van vrijheid. Er is een grote keuze aan camper verhuurbedrijven. Wij hebben met de meest bekende contracten afgesloten, zoals:

  • Bobo Campers,
  • Apollo,
  • Britz,
  • Maui ,
  • Star RV.

Deze camper verhuurbedrijven bieden de modernste voertuigen en de beste service. Apollo en Britz bieden de beste prijs/kwaliteitsverhouding en hebben zeer gunstige huurtarieven en huurvoorwaarden.

  

Droomt u ook al lang van een fascinerende camperreis naar Australië, het rode continent? Wilt u kennismaken met de unieke flora en fauna in Nieuw-Zeeland? Of een camperreis door Zuid-Afrika, Botswana of Namibië? Bij Tasman Travel en Uniek Afrika vindt u een groot aanbod aan droomreizen naar deze topbestemmingen. Als reisspecialist voor Australië, Pacific en Nieuw-Zeeland kunnen wij uw reis geheel op maat samenstellen. Unieke reizen voor unieke mensen. Onze ervaren reisontwerpers helpen u graag die droomreis voor u te ontwerpen. We maken graag een afspraak met u!

voorbeeld camperreizen

Budget en 4WD Campers

Daarnaast bieden we ook budget campers aan van Cheapa Campa, Hippie Campers, Mighty Campers en Space Shipsrentals, welke wat ouder zijn en eenvoudiger zijn ingericht. Bij camperhuur kunt u kiezen uit een ruim assortiment van 2 tot 6 persoons campers. Bovendien biedt elke camperverhuurder een 4WD campermodel aan. De camperverhuurders beschikken over depots in de grotere steden van Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana), Australië en Nieuw Zeeland.

4WD

Flex-tarieven

Alle camperverhuurbedrijven werken met zogenaamde flex-tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende camper bij aanvraag en datum van reservering. Tasman Travel en Uniek Afrika geeft u de actuele prijs van de door u gewenste camper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.