Een aantal van de mooiste treinreizen ter wereld kunt u maken in o.a. Zuid-Afrika en Australië. In Zuid-Afrika is de reis tussen Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls een hele mooie. Maar ook de Blue Train tussen Johannesburg en Kaapstad is de moeite waard. In Australië rijdt The Ghan van Adelaide via Alice Springs naar Darwin. Een reis van 3 dagen over bijna 3000 km. De trein dankt zijn naam aan uit Afghanistan geïmporteerde kamelen die vroeger werden gebruikt voor het vervoer van goederen over de noord-zuid route. De Indian Pacific rijdt tussen Perth aan de Indische Oceaan en Sydney aan de Pacific, een reis van 4 dagen over 4325 km. Het is zonder twijfel de beroemdste van alle treinen in Australië. Tijdens deze treinreizen reist u in stijl, u verblijft in een privécompartiment met faciliteiten en veelal inclusief alle maaltijden. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

 

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.