Een aantal van de mooiste treinreizen ter wereld kunt u maken in o.a. Zuid-Afrika en Australië. In Zuid-Afrika is de reis tussen Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls een hele mooie. Maar ook de Blue Train tussen Johannesburg en Kaapstad is de moeite waard. In Australië rijdt The Ghan van Adelaide via Alice Springs naar Darwin. Een reis van 3 dagen over bijna 3000 km. De trein dankt zijn naam aan uit Afghanistan geïmporteerde kamelen die vroeger werden gebruikt voor het vervoer van goederen over de noord-zuid route. De Indian Pacific rijdt tussen Perth aan de Indische Oceaan en Sydney aan de Pacific, een reis van 4 dagen over 4325 km. Het is zonder twijfel de beroemdste van alle treinen in Australië. Tijdens deze treinreizen reist u in stijl, u verblijft in een privécompartiment met faciliteiten en veelal inclusief alle maaltijden. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

 

Wat een geweldige bestemming!

Camperreis Nieuw-Zeeland:

Wat een geweldige bestemming: het land op zich, qua natuur en contact met de lokale bevolking. Bedankt voor het prima contact en de erg attente reactie op het bericht van de aardbeving in Christchurch.

De heer en mevrouw Stapel Joure
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.