Treinreizen Tasman Travel | Uniek Afrika Treinreizen Tasman Travel | Uniek Afrika Treinreizen Tasman Travel | Uniek Afrika

Treinreizen

Een aantal van de mooiste treinreizen ter wereld kunt u maken in o.a. Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. In Zuid-Afrika is de reis tussen Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls een hele mooie. Met de klassieke Blue Train rijdt u langs en door het spectaculaire landschap tussen Kaapstad en Johannesburg. Rovos Rail is de meest luxueuze trein (Pride of Africa) op het zuidelijk halfrond. Rovos Rail biedt geheel verzorgde treinreizen in de mooiste gebieden van Zuid-Afrika. Maar ook naar buurlanden zoals Namibië, Zimbabwe, Zambia en Tanzania zijn bijzondere routes.

Australië

In Australië rijdt The Ghan van Adelaide via Alice Springs naar Darwin. Een reis van 3 dagen over bijna 3000 km. Deze trein dankt zijn naam aan uit Afghanistan geïmporteerde kamelen. Deze werden vroeger gebruikt voor het vervoer van goederen over de noord-zuid route. De Indian Pacific rijdt tussen Perth aan de Indische Oceaan en Sydney aan de Pacific. Dit is een reis van 4 dagen over 4325 km. Het is zonder twijfel de beroemdste van alle treinen in Australië. Tijdens deze treinreizen reist u in stijl. U verblijft in een privécompartiment met faciliteiten en veelal inclusief alle maaltijden.

Nieuw-Zeeland

Maar ook in Nieuw-Zeeland zijn een aantal bijzondere treintrajecten. Wat dacht u van de TranzAlpine tussen Christchurch en Greymouth. Deze rijdt dwars door de Southern Alps door een schitterend landschap. De trein heeft extra grote ramen om te kunnen genieten van het uitzicht. De Coastal Pacific rijdt van Christchurch naar Picton, een prachtige traject langs de oostkust en Kaikoura. En tussen Auckland en Wellington rijdt de Overlander. Deze reis gaat langs de berggebieden en de vulkanen van het centrale Noordereiland. Allen zijn zeer de moeite waard en goed met elkaar te combineren.

De reisontwerpers helpen u met het kloppend maken van uw droomreis en adviseren u graag over de bijzondere treinreizen welke u niet moet vergeten om uw reis tot een onvergetelijke, unieke reis te maken!

Wij informeren u hier graag verder over, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.