10-Daagse privéreis stijlvol Zuid-Afrika

Deze privéreis neemt u mee naar 3 fascinerende gebieden van Zuid-Afrika. U verblijft 4 nachten in de moederstad van Zuid-Afrika, Kaapstad. U proeft de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen in het beroemde wijngebied. En u gaat op safari in het Sabi Sands Game Reserve, waar u verblijft in de luxueuze Savanna Lodge.

 

 

 

.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kaapstad. Transfer van de luchthaven van Kaapstad naar uw hotel. 4 overnachtingen in het Victoria & Alfred Hotel ( Loft Room).

Dag 2

Programma

– 4: Kaapstad (ontbijt). Deze dagen brengt u door in Kaapstad. U kunt een prachtige tocht naar het Kaapse schiereiland maken. Maar ook een bezoek aan de Botanische tuin Kirstenbosch is de moeite waard. Hier groeien meer dan 6000 inheemse planten-, boom- en palmsoorten, zoals protea, erica, geraniums en varens. Ook kunt u een bezoek brengen aan de beroemde Tafelberg, mits het weer het toelaat. Per kabelbaan gaat u dit beroemdste oriëntatiepunt van Zuidelijk Afrika bereiken. Kasteel de Goede Hoop, is één van de oudste Europese gebouwen in Zuid-Afrika en symboliseert het begin van de westerse beschaving op het subcontinent. Tevens kunt u een boottocht naar Robbeneiland maken, het “Alcatraz” van Zuid-Afrika. Eén van de belangrijkste gevangenen was Nelson Mandela. U kunt tevens een bezoek brengen aan één van de talloze musea die Kaapstad rijk is. Een bezoek aan de Public Gardens is een must voor de plantenliefhebbers. U vindt hier maar liefst meer dan 8000 verschillende plantensoorten.

Dag 5

Programma

Kaapstad - Stellenbosch (ontbijt). Na het ontbijt wordt u naar het historische plaatsje Stellenbosch gebracht. 2 overnachtingen in het Oude Werf Hotel (Comfy Room).

Dag 6

Programma

Stellenbosch (ontbijt). Dag om het Kaapse wijngebied te verkennen. Stellenbosch staat voor de kwaliteitswijnen die er vandaan komen en staat bekend om haar sierlijke Kaaps-Hollandse gebouwen met rieten daken en trapgevels. Oom Samie se Winkel heeft ook nu nog een enorme uitstalling van levensmiddelen, curiosa e.d. en is zeker een bezoek waard. Het dorp heeft een groot aantal uitstekende restaurants, bistro’s en pubs. Er zijn tal van winkeltjes, antiekzaakjes, galerieën en winkels met verse producten uit de omgeving. Een bezoek aan het dorpsmuseum, het oudste wijn- en brandy museum en het universiteitsmuseum neemt u mee in de tijd en de interessante geschiedenis van het dorp. Wandelen is de beste manier om Stellenbosch te verkennen. U kunt via de receptie of vooraf ook een begeleide excursie regelen. U bezoekt dan enkele wijnboerderijen en gaat de heerlijke wijnen proeven.

Dag 7

Programma

Stellenbosch – Sabi Sands Game Reserve (volpension). Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Kaapstad gebracht voor uw vlucht naar Kruger Mpumalanga Airport (vlucht niet inbegrepen). Bij aankomst wordt u opgewacht en naar het Sabi Sands Game Reserve gebracht. Hier heeft u nog tijd om heerlijk te ontspannen voor u op safari gaat. Na uw safari kunt u genieten van een heerlijk diner en kunt u onder het genot van een drankje luisteren naar de geluiden van de ‘bush’. 3 overnachtingen in de prachtige Savanna Lodge (Luxury Suite).

Dag 8

Programma

– 9: Sabi Sands Private Game Reserve (volpension). Deze dagen vroeg op om het wild te zien ontwaken. U maakt, onder leiding van een ervaren ranger, prachtige ochtend- en middagsafari’s. Uw ranger kan u alles vertellen over het Afrikaanse wildleven, de sterrenhemel en de natuur. U kunt er ook voor kiezen om een begeleide wandelsafari te maken. Zo staat u nog dichter bij de natuur. Zeer de moeite waard! Uw verblijf in Savanna zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u maken. 

Dag 10

Programma

Sabi Sands Reserve – Kruger Mpumalanga Airport (ontbijt). Na een laatste ochtendsafari en heerlijk ontbijt wordt u naar de luchthaven van Kruger Mpumalanga Airport gebracht.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, genoemde transfers, Sabi Sands entree fee en levies en safari´s in Savanna Lodge.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, eventuele excursies en persoonlijke uitgaven.

Extra info:

Vertrek is dagelijks.

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Tasman Travel en Uniek Afrika? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.